
Τέλος ο Σάντος από την Πολωνία (pic)
Λίγους μόλις μήνες μετά την πρόσληψή του, ο Φερνάντο Σάντος απολύθηκε από την Εθνική ομάδα της Πολωνίας.
Ήταν θέμα χρόνου μετά την ήττα με 2-0 από την Αλβανία και πλέον είναι γεγονός!
Ο Φερνάντο Σάντος απολύθηκε από την Εθνική Πολωνίας αν και δεν πρόλαβε να κλείσει ούτε χρόνο στον πάγκο της καθώς την ανέλαβε τον περασμένο Ιανουάριο, λίγες μόλις μέρες μετά το τέλος του Μουντιάλ και την αποχώρησή του από την Πορτογαλία.
«Παρόλο που η συνεργασία μας σταματά, είμαι ευγνώμων που ήμουν στον πάγκο της Πολωνίας και εύχομαι τα καλύτερα στους ανθρώπους της, που με υποδέχτηκαν πολύ καλά όσο ζούσα εδώ», είπε 68χρονος τεχνικός που αποχωρεί με απολογισμό τριών νικών και ισάριθμων ηττών σε έξι ματς.
«Ευχαριστώ τον Φερνάντο Σάντος και του εύχομαι καλή συνέχεια στις επόμενες προκλήσεις της καριέρας του», ανέφερε από την πλευρά του ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Τσέζαρι Κούλεζα.
[KOMUNIKAT]
Polski Związek Piłki Nożnej informuje, że z dniem 13 września 2023 roku trener Fernando Santos przestał pełnić obowiązki selekcjonera reprezentacji Polski.
Szczegóły… ⤵️— PZPN (@pzpn_pl) September 13, 2023
- Πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής Δήμου Αρταίων
- Κίνα: Τουλάχιστον δέκα νεκροί από πλημμύρες – Συνεχίζονται οι καταρρακτώδεις βροχές
- Έχω παιδιά: Η πιο κλασική ενοχή
- Κυριακή Γρίβα: Παραπομπή σε δίκη ζητά η εισαγγελέας για τους τέσσερις αστυνομικούς
- Ευρώπη: Είναι προετοιμασμένη για τις νέες υγειονομικές απειλές; – Οι δύο νέοι κανονισμοί, πώς ενεργοποιούνται
- Το μέλλον της Δημόσιας Τηλεόρασης, επιμύθιο στην Eurovision




