Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 56 ετών άφησε ο τραγουδιστής των Smash Mouth, Στιβ Χάργουελ, μετά από ηπατική ανεπάρκεια.

Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο και συγκλόνισε τους θαυμαστές, που έσπευσαν στα social media να αποτίσουν φόρο τιμής και να τον αποχαιρετήσουν με συγκινητικές αναρτήσεις.

Αντιδράσεις από τους θαυμαστές της

Μία από αυτές που ξεχώρισε, αλλά για τον λάθος λόγο ήταν της Κιμ Καρντάσιαν. Η διάσημη τηλεπερσόνα πόσταρε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δύο φωτογραφίες, στις οποίες ποζάρει στον καθρέφτη της φορώντας ένα μικροσκοπικό μπικίνι.

«All that glitters is gold», γράφει στη λεζάντα, αναφερόμενη στην επιτυχία του συγκροτήματος, «All Star».

Οι φωτογραφίες που πόσταρε

H πρώτη φωτογραφία που δημοσίευσε με το μπικίνι

H δεύτερη φωτογραφία που δημοσίευσε με το μπικίνι

Η δημοσίευσή της μετρά μέχρι στιγμής πάνω από 1,5 εκ. likes και χιλιάδες σχόλια, τα οποία ωστόσο στην πλειοψηφία τους είναι αρνητικά.

Οι followers της έσπευσαν να την κατακρίνουν, που χρησιμοποίησε τους στίχους του εκλιπόντος, για να συνοδεύσει αυτές τις φωτογραφίες.

«Χαμηλών τόνων κωφάλαλη», «Κιμ υπάρχουν άνθρωποι που πεθαίνουν… κυριολεκτικά», «Κάποιος πεθαίνει και εσύ χρησιμοποιείς τους στίχους του για να ποστάρεις», «Αυτό είναι τρομερά λάθος»,  «Κάποιος πεθαίνει και χρησιμοποιείς τους στίχους του για να ποστάρεις», «Αυτό είναι το ποστ της ως φόρο τιμής στον Στιβ Χάργουελ;»είναι κάποιες από τις αντιδράσεις κάτω από την ανάρτησή της.

Πάντως, τα μέλη του συγκροτήματος Smash Mouth δε φάνηκε να ενοχλούνται με τη δημοσίευση της Κιμ Καρντάσιαν, αφού έκαναν repost την φωτογραφία της.