
«Milky way»: Εντυπωσίασε η πρώτη προβολή της νέας σειράς του MEGA με την υπογραφή του Βασίλη Κεκάτου
Σε μία κατάμεστη αίθουσα στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, παρουσιάστηκε η νέα πολυαναμενόμενη σειρά του Mega, «Milky way». Η νέα σειρά έχει τη σφραγίδα του βραβευμένου με Χρυσό Φοίνικα σκηνοθέτη Βασίλη Κεκάτου και φέρνει νέα πνοή στην ελληνική μυθοπλασία.
Το Milky way έρχεται στο Mega!
Η νέα σειρά του βραβευμένου με Χρυσό Φοίνικα Βασίλη Κεκάτου είναι έτοιμη να εντυπωσιάσει και να καθηλώσει του τηλεθεατές.
Πρόκειται για μια ονειρικά ευαίσθητη αλλά και αφοπλιστικά ειλικρινής σειρά, με δυνατές δόσεις συγκίνησης και σωτήριου χιούμορ.
Πραγματεύεται τα όνειρα μίας 17χρονης κοπέλας από την επαρχία που ονειρεύεται να γίνει χορεύτρια.
Η πολυαναμενώμενη σειρά παρουσιάστηκε χτες προβάλλοντας τα δύο πρώτα επεισόδια σε μια ειδική εκδήλωση που διοργάνωσε το MEGA και η παραγωγός εταιρεία «Foss Productions» στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.
Η πρώτη μεγάλης κλίμακας δουλειά του βραβευμένου με Χρυσό Φοίνικα σκηνοθέτη Βασίλη Κεκάτου κινείται αισθητικά σε μονοπάτια που δεν έχουμε ξαναδεί ποτέ στην ελληνική μυθοπλασία.
Την εκδήλωση συντόνισε η δημοσιογράφος του MEGA, Δώρα Αναγνωστοπούλου.
Η νέα σειρά του MEGA «Milky Way» έρχεται την καινούργια τηλεοπτική σεζόν στους δέκτες μας στις 2 Νοεμβρίου.
- Δημιουργία παραποτάμιου πάρκου έκτασης 60 στρεμμάτων
- ΣΥΡΙΖΑ για δηλώσεις Κοβέσι: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει βυθίσει τη χώρα στη διαφθορά και στην ανυποληψία
- Η κόρη του Eminem μοιράζεται τις πρώτες φωτογραφίες από τη γέννηση της κόρης της
- Αλέξης Τσίπρας στο φόρουμ των Δελφών: Δεν ζούμε πλέον σε κανονική χώρα, ο Μητσοτάκης έπρεπε να είχε παραιτηθεί – Έχω χρέος να συμβάλλω στην επιστροφή της σταθερότητας
- Άγιος Δημήτριος: «Καλό ταξίδι στην αιωνιότητα καπετάνιε μου» – Συγκλονίζει η ανάρτηση του ταξίαρχου για τον γιο του
- Ο Ντιαλό είναι ο κορυφαίος αμυντικός της Euroleague (pic)