Κακοκαιρία Daniel: Ενας βοσκός αγνοείται στη Λάρισα – Συγκλονιστικές εικόνες από drone
Τεράστιες είναι οι καταστροφές από την κακοκαιρία στην περιοχή
Σε κατάσταση συναγερμού, βρίσκεται και η Λάρισα που πλήττεται σφοδρά από την κακοκαιρία Daniel. Οι εικόνες είναι αποκαρδιωτικές: Χωράφια, οικόπεδα, χώροι επιχειρήσεων, ακόμη και το οδόστρωμα στο δρόμο προς Βόλο έχουν καλυφθεί από το νερό, ενώ από το βράδυ της Τρίτης αγνοείται ένας βοσκός, με τις έρευνες να συνεχίζονται κάτω από εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του onlarissa.gr, ο βοσκός είναι πακιστανικής καταγωγής και ζούσε σε τροχοβίλα στην περιοχή.
Καθηλωτικά πλάνα από drone
Τεράστιες είναι οι καταστροφές από την κακοκαιρία στην περιοχή του Δήμου Κιλελέρ μεταξύ των χωριών Νέας Λεύκης και Νέων Καρυών.
Στην παραλιακή ζώνη της Λάρισας υπήρξαν 130 κλήσεις στην Πυροσβεστική, πραγματοποιήθηκαν 20 αντλήσεις υδάτων και έχουν μεταφερθεί σε ασφαλή σημεία 30 άτομα.
Τα πλάνα από drone αποτυπώνουν την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην περιοχή, όπου τα λασπόνερα απλώνονται διαρκώς και έχουν καλύψεις μεγάλες εκτάσεις.
Δείτε εικόνες
Εικόνες από larissanet
- Αναδάσωση σε Πεντέλη και Παλλήνη στο πλαίσιο της περιβαλλοντικής στρατηγικής της HELLENiQ ENERGY
- Μαθήματα προετοιμασίας γονεϊκότητας από τον Δήμο Θεσσαλονίκης
- ICE: Έχασε 175 συγγενείς στη Γάζα, διαδήλωσε για την Παλαιστίνη στο Κολούμπια και βρέθηκε υπό κράτηση
- Σκέφτεται επιστροφή στην Ευρώπη ο Σάριτς και ο Παναθηναϊκός παρακολουθεί
- Άρτα: Συγκλονίζει η μητέρα της 35χρονης που πέθανε ενώ θήλαζε – «Τίποτα δεν είχε παιδάκι μου, δεν ξέρω τι συνέβη»
- Η Μάργκο Ρόμπι νευριάζει με τον ηθοποιό που της έδωσε κάποτε ύπουλα τη συμβουλή «να τρώει λιγότερο»

