Η αποστολή του ΠΑΟΚ για Κρήτη
Η αποστολή του ΠΑΟΚ για το ματς με τον ΟΦΗ περιελάμβανε και το νέο μεταγραφικό απόκτημα, Σουαλιχό Μεϊτέ.
Ο ΠΑΟΚ λίγα 24ωρα μετά την πρόκριση του στους ομίλους του Conference League απέναντι στην Χαρτς, στρέφει την προσοχή του στο ματς της τρίτης αγωνιστικής της Super League, στην Κρήτη απέναντι στον ΟΦΗ.
Ο «Δικέφαλος» στοχεύει στο 3/3 μετά τις νίκες απέναντι σε Αστέρα Τρίπολης και Κηφισιά. Στα «πλαίσια» αυτής της αναμέτρησης, ο Ραζβάν Λουτσέσκου ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας του για το ματς στην Κρήτη.
Μέσα σε αυτή είναι και ο Σουαλιχό Μεϊτέ, ο οποίος αναμένεται να πάρει τα πρώτα λεπτά συμμετοχής με την νέα του ομάδα. Ο Γάλλος αποτελεί μαζί με τον Μάρκος Αντόνιο τα δύο τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα του ΠΑΟΚ.
Μαζί με τον Μεϊτέ, στην αποστολή βρίσκονται οι Ζίφκοβιτς, Κοτάρσκι, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Κεντζιόρα, Εκόνγκ, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Ράφα Σοάρες, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μεϊτέ, Βρακάς, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Α.Ζίβκοβιτς, Μπράντον, Σαμάτα, Τζίμας.
Εκτός αποστολής έμεινε ο Τάισον για λόγους ξεκούρασης, ο Φελίπε Σοάρες λόγω τραυματισμού και οι Λύρανζτης, Νάσμπεργκ και Σάστρε.
📋#SquadList Η αποστολή της ομάδας μας για την αναμέτρηση κόντρα στον ΟΦΗ στο Θεόδωρος Βαρδινογιάννης #OFIPAOK #slgr #StoiximanSuperLeague #stoiximan #FightBack
📝#TrainingReport – https://t.co/7v7CaPg3ue #training #news pic.twitter.com/qF8HiSjKP3
— PAOK FC (@PAOK_FC) September 2, 2023
- Βενεζουέλα: Η Ροδρίγκες θα αντιταχθεί «μέσω διπλωματικών οδών» στην «εγκληματική επιθετικότητα» των ΗΠΑ
- Βόρεια Κορέα: Καταρρίψαμε νοτιοκορεατικό drone που εισήλθε στον εναέριο χώρο μας
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Χωρίζουν τον κόσμο στα τρία
- OpenAI – SoftBank: Επένδυση 1 δισ. δολαρίων στην SB Energy για την τεχνητή νοημοσύνη
- Η Αργεντινή αποπλήρωσε τις ΗΠΑ για τη συμφωνία ανταλλαγής νομισμάτων
- Ουκρανία: Χωρίς θέρμανση το μισό Κίεβο – Η προτροπή του δημάρχου στους κατοίκους
