Άρης: Βέλεθ διετίας στο Κλεάνθης Βικελίδης
Οι κιτρινόμαυροι συμφώνησαν προφορικά με τον Ισπανό κεντρικό αμυντικό, που επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη μετά τη θητεία του σε Παναθηναϊκό και Αλ Φατέχ.
Μια ανάσα από την επιστροφή του στο Κλεάνθης Βικελίδης, μετά από τρία χρόνια, περίπου, βρίσκεται ο Φραν Βέλεθ. Ο 32χρονος Ισπανός κεντρικός αμυντικός έχει συμφωνήσει, σύμφωνα με πληροφορίες, προφορικά με τους κιτρινόμαυρους για συνεργασία διάρκειας δυο ετών.
Αυτή θα είναι η δεύτερη θητεία του Βέλεθ με τα κιτρινόμαυρα, καθώς ο Άρης τον είχε αποκτήσει τον Ιούλιο του 2018 από τη Βίσλα Κρακοβίας. Το καλοκαίρι του 2020 ο ποδοσφαιριστής αποκτήθηκε από τον Παναθηναϊκό, ενώ το 2022 πήρε μεταγραφή στην Αλ Φατέχ (Αραβικά Εμιράτα).
Το συμβόλαιο του λήγει τον Ιούνιο του επόμενου χρόνου, όμως, ο ποδοσφαιριστής ήθελε να γυρίσει στην Ευρώπη. Ο Άρης έψαχνε κεντρικό αμυντικό, για να πλαισιώσει τους Φαμπιάνο και Μπράμπετς και οι δυο πλευρές έφτασαν, σύμφωνα με πληροφορίες, σε προφορική συμφωνία. Πρόκειται, άλλωστε, για ποδοσφαιριστή με εμπειρία, που δεν χρειάζεται χρόνο προσαρμογής, καθώς γνωρίζει και τον Άρη αλλά και το ελληνικό πρωτάθλημα.
- Καύσιμα: Ποιοι Ευρωπαίοι μειώνουν τους φόρους – Ανάχωμα στην ενεργειακή κρίση
- Η Uber παραγγέλνει χιλιάδες ρομποτικά ταξί
- Το απίθανο κορεό της Μπέτις κόντρα στον Παναθηναϊκό και η… ναυμαχία της Ναυπάκτου (vid)
- Σύλληψη 66χρονου στο Ηράκλειο για κακομεταχείριση σκύλων
- Δήμος Αθηναίων: Όλος ο πολεοδομικός χάρτης της πόλης διαθέσιμος ψηφιακά
- Παναθηναϊκός-Ερυθρός Αστέρας με Σούπερ Ενισχυμένες Αποδόσεις στην Betsson


