
Ολυμπιακός: Ήρθαν Ελλάδα οι Γκος, ΜακΚίσικ και Πάπας
Έφτασαν στην Ελλάδα οι Γκος, ΜακΚίσικ και Πάπας, ενώ ακολουθούν οι Πίτερς και Κάνααν.
Σιγά σιγά παίκτες επιστρέφουν για τον Ολυμπιακό με τους Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, Σακίλ ΜακΚίσικ και Τζορτζ Πάπας να είναι οι πρώτοι παίκτες που γύρισαν στην Ελλάδα.
Οι τρεις τους ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα περιμένοντας τους υπόλοιπους που δεν έχουν υποχρεώσεις με την εθνική τους ομάδα. Οι αφίξεις θα συνεχιστούν αφού ο Άλεκ Πίτερς αναμένεται στην χώρα μας την Πέμπτη (24/8) και ο Ισάια Κάνααν την Κυριακή (27/8).
Βέβαια, οι «ερυθρόλευκοι» θα ξεκινήσουν την προετοιμασία με πολλές απουσίες καθώς οι Κώστας Παπανικολάου, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Μιχάλης Λούντζης, Τόμας Γουόκαπ με την Ελλάδα, Μουστάφα Φαλ με Γαλλία και Νίκολα Μιλουτίνοφ με Σερβία συμμετέχουν με την χώρα τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2023.
- Μεντιλίμπαρ: «Ο αντίπαλος ήταν καλύτερος – Υπάρχουν πολλά ματς ακόμη»
- Όλα τα γκολ από την πρεμιέρα των πλέι οφ και των πλέι άουτ της Super League (vid)
- Κατέρρευσε παλιό σπίτι στο κέντρο της Χαλκίδας
- Νίκολιτς: «Να μείνουμε προσγειωμένοι – Έχουμε προβάδισμα αλλά δεν είναι μεγάλο»
- Επταώροφη πολυκατοικία κατέρρευσε στην Χάιφα του Ισραήλ – Τέσσερις αγνοούμενοι και τουλάχιστον 11 τραυματίες
- Ομοβροντία συνεντεύξεων από τον Τραμπ με απειλές κατά του Ιράν

