Θύμα μαφιόζικης εκτέλεσης 39χρονος στη Λεμεσό – «Δέχθηκε αριθμό πυροβολισμών»
Το θύμα εκτελέστηκε τη στιγμή που αποβιβάστηκε από το όχημά του
Θύμα μαφιόζικης εκτέλεσης έπεσε ένας 39χρονος από την Λεμεσό, Κύπρου, λίγο πριν τα μεσάνυχτα, έξω από την οικία του.
Σύμφωνα με το lemesosblog, η Αστυνομία τέθηκε σε κινητοποίηση μετά από πληροφορία για ρίψη πυροβολισμών στην περιοχή Παρεκκλησιά.
Φέρεται το θύμα πως εκείνη την ώρα επέστρεφε στο σπίτι του και το εκτέλεσαν μόλις κατέβηκε από το όχημά του.
«Ήταν λίγα λεπτά πριν από τα μεσάνυχτα όταν δόθηκε πληροφορία στην Αστυνομία ότι ακούστηκαν πυροβολισμοί στο χωριό Παρεκκλησιά. Αμέσως στον χώρο αφίχθηκαν περίπολα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού όπου διαπιστώθηκε ότι υπήρχε τραυματισμένο πρόσωπο από πυροβολισμούς. Στο μέρος αφίχθηκε ασθενοφόρο του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού. Διαπιστώθηκε ότι ο 39χρονος δεν είχε ζωτικές ενδείξεις και αμέσως οι σκηνή αποκλείστηκε και ξεκινήσαμε εξετάσεις» ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις από τη σκηνή του εγκλήματος ο Υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού Λευτέρης Κυριάκου.
«Αυτό που προκύπτει είναι ότι το πρόσωπο αυτό μόλις αποβιβάστηκε από το όχημα του δέχτηκε αριθμό πυροβολισμών με αποτέλεσμα να πέσει αιμόφυρτος στο έδαφος. Είναι πολύ νωρίς, γίνονται εξετάσεις» είπε ο κύριος Κυριάκου.
Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις έρευνες.
- Σάντερλαντ – Λίβερπουλ 0-1: Τρίποντο με «υπογραφή» Φαν Ντάικ
- Αλτσχάιμερ: Η γραφή και η ανάγνωση μπορούν να μειώσουν τον κίνδυνο για άνοια κατά σχεδόν 40%
- Μπιλμπάο – Σοσιεδάδ 0-1: «Διπλό» και προβάδισμα πρόκρισης για τον τελικό του Κυπέλλου
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 12.02.2026]
- «Καθάρισε» από το ημίχρονο η Μάντσεστερ Σίτι (3-0) – «Λυτρώθηκε» λίγο πριν το φινάλε η Άστον Βίλα (1-0)
- «Είναι καλοκαίρι μες στους χειμώνες» – Η Ιουλία Καραπατάκη «μάγεψε» με την εμφάνισή της στο «Αλ Τσαντίρι Νιούζ»



