Τάμτα: «Πιστεύω ότι υπάρχουν εξωγήινοι – Μπορεί να είμαι κι εγώ»
Η εμπειρία από τα παιδικά της χρόνια
Η Τάμτα φιλοξενήθηκε στη διαδικτυακή εκπομπή «Κρίμα» και αποκάλυψε μεταξύ άλλων ότι στα παιδικά της χρόνια θυμάται ιπτάμενους δίσκους στη Γεωργία.
«Υπήρξε περίοδος στη Γεωργία, κάπου στις αρχές των 90s, μπορεί και τέλη 80s, που όλοι βλέπανε ιπτάμενους δίσκους επάνω. Έβλεπες ομάδες ανθρώπων που κοιτούσαν ψηλά. Με είχε συγκλονίσει αυτό το πράγμα. Έβγαινα από το παράθυρο της κουζίνας στο roof του άλλο ορόφου δεν ήταν κάτι επικίνδυνο» είπε αρχικά.
«Ήθελα τόσο πολύ να δω. Είχα συγκλονιστεί κι είχα πολλή αγάπη για τον έξω κόσμο. Βγήκα από το παράθυρο και στεκόμουν στο roof κοίταζα πάνω, μήπως με δουν εξωγήινοι και με πάρουν. Γενικά με ενθουσιάζει πάρα πολύ αυτή η ιδέα. Πιστεύω ότι υπάρχουν και πολλοί μάλιστα. Αυτή είναι μια άλλη συζήτηση. Μπορεί να είμαι και εξωγήινος, δεν ξέρεις ποτέ» συμπλήρωσε η Τάμτα.
Δείτε το βίντεο
- Ολλανδία: Εκβιασμός οι απειλές Τραμπ για δασμούς σε Ευρωπαίους που αντιδρούν στα σχέδιά του για τη Γροιλανδία
- Ετοιμάζονται για τη συνάντηση με Μητσοτάκη οι αγρότες – «Η κυβέρνηση να αποκτήσει βούληση να δώσει λύσεις»
- Ο Αργυρόπουλος… έπαθε Ροναλντίνιο: Νέο απίθανο γκολ χωρίς να κοιτάει (vid)
- Κρήτη: Άκαρπες οι έρευνες για τον 33χρονο γιατρό Αλέξη Τσικόπουλο – Έψαξαν ακόμη σε εκκλησίες και στάνες
- Χιλή: Κόλαση φωτιάς με περισσότερους από 20.000 ανθρώπους να έχουν απομακρυνθεί
- Μήπως ο σύγχρονος κόσμος φτιάχτηκε με αίμα δούλων και εργατών;



