
Ρούμπιο: «Σκέφτομαι την επιστροφή μου στη Βαρκελώνη»
Στο μέλλον του αναφέρθηκε ο Ρίκι Ρούμπιο, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως θέλει κάποια στιγμή να γυρίσει στην Ευρώπη.
Ο Ρίκι Ρούμπιο μίλησε για το μέλλον του στο ΝΒΑ, τονίζοντας πως σκέφτεται να γυρίσει στην Ευρώπη και τη Βαρκελώνη.
Όπως ανέφερε ο Ισπανός γκαρντ κάποια στιγμή αυτό θα συμβεί καθώς προτεραιότητά του είναι το παιδί του και το σχολείο του.
Οι δηλώσεις του Ρίκι Ρούμπιο:
«Έχω αρχίσει να σκέφτομαι την επιστροφή μου. Να γυρίσω στην Βαρκελώνη, να είμαι κοντά στο σπίτι μου. Έχω ακόμα συμβόλαιο, θα δούμε.
Όταν ξεκινήσει το παιδί μου σχολείο, το ΝΒΑ δεν θα αξίζει πια, θα γυρίσω πίσω. Όταν θα είναι έξι χρονών και θα κάνει φίλους. Έχω μιλήσει στην γυναίκα μου και το έχω ξεκαθαρίσει. Είναι η στιγμή που το μπάσκετ δεν θα είναι η προτεραιότητα».
- Χανιά: Νεκρή εντοπίστηκε 62χρονη στο Λουτράκι – Την αναζητούσε η οικογένεια της
- Συνεχίζεται το θρίλερ: Η βαθμολογία και το υπόλοιπο πρόγραμμα των playout της Super League (pic)
- Τι κάνει τους Ευρωπαίους να νιώθουν περήφανοι για τη χώρα τους; Σε τι προηγούνται οι Έλληνες
- Παρίστανε τον ασφαλιστή και εξαπατούσε ηλικιωμένους – Τους αποσπούσε χρήματα και χρυσαφικά
- Μάντσεστερ Σίτι – Μπρέντφορντ 3-0: Στο «κυνήγι» της Άρσεναλ με «τριάρα» οι «Πολίτες»
- Γιατί όλο και περισσότεροι τουρίστες στρέφονται προς τα ψυχρά κλίματα αυτό το καλοκαίρι
