Τραγωδία στην Ελβετία: Τρεις Ολλανδοί ορειβάτες βρέθηκαν νεκροί στη βάση ενός παγετώνα
Οι τρεις ορειβάτες αγνοούνταν από την περασμένη Παρασκευή.
Τρεις Ολλανδοί ορειβάτες, που αγνοούνταν από την περασμένη Παρασκευή, βρέθηκαν νεκροί την Κυριακή στη βάση ενός παγετώνα, στο καντόνι του Βαλέ, στη νότια Ελβετία, ανακοίνωσαν σήμερα οι τοπικές αρχές.
Ίσως παρασύρθηκαν από χιονοστιβάδα
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της έρευνας, είναι πιθανό τα τρία θύματα, δύο άνδρες ηλικίας 32 και 40 ετών και μια 30χρονη γυναίκα, να παρασύρθηκαν από χιονοστιβάδα. Αυτή είναι η εκτίμηση τόσο της εισαγγελίας του Βαλέ όσο και της αστυνομίας της Βέρνης.
Τα πτώματά τους βρέθηκαν το πρωί της Κυριακής στον παγετώνα Ζεζί, στην κοινότητα του Μπλάτερν. Η επιχείρηση εντοπισμού τους είχε ξεκινήσει το απόγευμα του Σαββάτου, με τη βοήθεια ελικοπτέρων, αφού δεν είχαν δώσει κανένα σημείο ζωής από την Παρασκευή.
Η υπόθεση ερευνάται από το υπουργείο Εσωτερικών του καντονιού του Βαλέ.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Τεχνητή νοημοσύνη στην υπηρεσία της τέχνης: Η χαμένη τοιχογραφία του Τσιμαμπούε στην Ασίζη μπορεί να επιστρέψει
- Αχαΐα: 16 ετών το θύμα του θανατηφόρου τροχαίου στην Πατρών-Πύργου – Πώς έγινε το δυστύχημα
- Συναγερμός στην Κυψέλη – Ύποπτο αντικείμενο στην οδό Αμοργού
- Δένδιας: Η Ελλάδα θα υπερασπιστεί την κυριαρχία της – «Ουδένα απειλεί»
- Ισπανία: Στην «κατάψυξη» η χώρα – Θερμοκρασίες έως -8°C και πορτοκαλί συναγερμός
- «Φεύγει από την Αλ Ιτιχάντ ο Μιτάι»




