Πλησιάζει στον τίτλο η Μπάγερν (6-0) – Άλμα τετράδας για την Ουνιόν (4-2)
Η Μπάγερν Μονάχου διέλυσε με 6-0 τη Σάλκε και έκανε ακόμη ένα βήμα για τον τίτλο ενώ η Ουνιόν νίκησε με 4-2 τη Φράιμπουργκ στο ντέρμπι της τετράδας. Αναλυτικά τα αποτελέσματα της Bundesliga.
Καμία αντίσταση δεν συνάντηση η Μπάγερν Μονάχου κόντρα στη Σάλκε, με τους Βαυαρούς να επικρατούν εύκολα με 6-0 για την 32η αγωνιστική της Bundesliga και να να ξεφεύγουν με +4 από τη δεύτερη Ντόρτμουντ που έχει ματς λιγότερο. Σε πολύ δύσκολη θέση πλέον οι φιλοξενούμενοι που είναι στη ζώνη του υποβιβασμού.
Στο 21′ ο Μίλερ άνοιξε τον χορό των γκολ για να κάνει το 2-0 στο 29′ με πέναλτι ο Κίμιχ. Μετά ανέλαβε δράση ο Γκνάμπι που έκανε το 3-0 στο 50′ και το 4-0 στο 65′, με τον Τελ να πετυχαίνει το 5-0 με πλασέ μέσα από την περιοχή στο 80′ και τον Μαζραουϊ να διαμορφώνει το 6-0 στις καθυστερήσεις.
Στο μεταξύ σπουδαίο ματς έγινε στο Βερολίνο με την Ουνιόν να παίρνει δύσκολα τελικά τη νίκη με 4-2 κόντρα στη Φράιμπουργκ και να ανεβαίνει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 3-0, με ηγέτη τον Μπέκερ, που πέτυχε δύο γκολ, έριξαν στη συνέχεια την απόδοση τους και λίγο έλειψε να το πληρώσουν, καθώς η Φράιμπουργκ μείωσε σε 3-2 και πίεσε για την ισοφάριση, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε.
Η Μπόχουμ πήρε σπουδαία νίκη, στην προσπάθεια της να παραμείνει στην κατηγορία, με 3-2 επί της Αουγκσμπουργκ. Για τους γηπεδούχους ο Κώστας Σταφυλίδης ήταν στη αρχική ενδεκάδα, αλλά αναγκάστηκε να αποχωρήσει στο 36ο λεπτό λόγω τραυματισμού.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα και το υπόλοιπο πρόγραμμα:
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Ο Λεβαντόφσκι «χτύπησε» στο 87′, η Μπαρτσελόνα πήρε μεγάλη νίκη με ανατροπή με 2-1 στη Μαδρίτη επί της Ατλέτικο και πλέον πήγε στο +7 από τη Ρεάλ,η οποία νωρίτερα ηττήθηκε με 2-1 στη Μαγιόρκα.
«Βόμβα» στο Κύπελλο Αγγλίας. Η πρωτοπόρος της Premier League, αποκλείστηκε στη φάση των «8» μετά την ήττα της με 2-1 στο «Σεντ Μέρις» από τη Σαουθάμπτον που αγωνίζεται στην Championship!
Ο Άρης ξανά στη Novibet Volley League μετά τη σεζόν 2015-2016, μετά τη μεγάλη ανατροπή που πέτυχε στο Κατσάνειο επί του Ηρακλή με 2-3 σετ, αν και έχανε με με 2-0!
Η Δόξα Λευκάδας επικράτησε της Δάφνης με 65-54, κατέκτησε το πρωτάθλημα στην στην Elite League και παράλληλα εξασφάλισε την άνοδό της στη Stoiximan GBL.