
Άνετοι οι Σέλτικς για το 2-0 κόντρα στους Χοκς (119-106) – Έφεραν τη σειρά στα ίσα οι Καβαλίερς (107-90)
Οι Σέλτικς «πάτησαν» για δεύτερη φορά τους Χοκς επικρατώντας με σκορ 119-106 και έκαναν το 2-0. Ισορροπία στη σειρά των Καβαλίερς με τους Νικς, καθώς οι «ιππότες» έκαναν 1-1 αφού νίκησαν 107-90.
Μια σχετικά άνετη νίκη πανηγύρισαν οι Μπόστον Σέλτικς που επιβλήθηκαν με σκορ 119-106 των Ατλάντα Χοκς στο «TD Garden» για δεύτερη φορά και πλέον φέρνουν τη σειρά στην Τζόρτζια για τις επόμενες δύο αναμετρήσεις που ίσως κρίνουν το μέλλον της σειράς που αυτή την στιγμή είναι στο 2-0.
Kορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Τζέισον Τέιτουμ που σημείωσε 29 πόντους, ενώ από κοντά ήταν και ο Ντέρικ Γουάιτ προσθέτοντας άλλους 26, με τον Τζέιλεν Μπράουν να έχει 18. Στην αντίπερα όχθη, ο Ντεζάντε Μάρεϊ σταμάτησε στους 29, με τον Τρέι Γιανγκ να έχει 24 πόντους, ενώ από 18 έβαλαν οι Μπόγκνταν Μπογντάνοβιτς και Ντε’ Άντρε Χάντερ.
Δείτε ΕΔΩ τα στατιστικά του αγώνα*

Παράλληλα, οι Κλίβελαντ Καβαλίερς άφησαν πίσω την κακή τους εμφάνιση στο πρώτο παιχνίδι και έφεραν τη σειρά με τους Νιου Γιορκ Νικς στα ίσα, επικρατώντας με σκορ 107-90, και πλέον θα πάνε στη Νέα Υόρκη για να πάρουν πίσω το πλεονέκτημα έδρας που απώλεσαν.
Φοβερό παιχνίδι από τον Ντάριους Γκάρλαντ που σκόραρε 32 πόντους, με τον Κάρις ΛεΒέρτ να έχει 24, ενώ ο Ντόνοβαν Μίτσελ έμεινε σε πιο… ρηχά νερά με 17 πόντους. Από την άλλη πλευρά, 22 πόντους μέτρησε ο Τζούλιους Ραντλ και 20 ο Τζέιλεν Μπράνσον, ενώ άλλους 14 πρόσθεσε ο Αρ Τζέι Μπάρετ.
Δείτε ΕΔΩ τα στατιστικά του αγώνα*

- Οικογενειακή έξοδος στην Κηφισιά για Ελένη Μενεγάκη – Ματέο Παντζόπουλο για τα γενέθλια της κόρης τους
- ΕΕ: Οι «πόρτες» της πολεμικής τεχνολογίας που ανοίγει – Τι είναι το πρόγραμμα AGILE που βρίσκεται στα σκαριά
- Χαϊδάρι: Συμμορία έκλεβε διερχόμενους οδηγούς παριστάνοντας ότι έχουν βλάβη στο δικό τους αυτοκίνητο
- Ατρόμητος-Κηφισιά 0-0: Η ισοπαλία δεν τους χαλάει
- Easter Getaway Under Tight Watch at Piraeus Port
- Δέκα αξέχαστες στιγμές από τη μυθική καριέρα του Μιρτσέα Λουτσέσκου


