
Βίντεο ντοκουμέντο από διάρρηξη σε σπίτι στην Πετρούπολη
Οι Αρχές εκτιμούν πως πρόκειται για σπείρα
Δεκάδες σπίτια έγιναν και φέτος το Πάσχα στόχος διαρρηκτών, που εκμεταλλεύτηκαν την απουσία των ιδιοκτήτων.
Το MEGA εξασφάλισε βίντεο ντοκουμέντο από το εσωτερικό σπιτιού που καταγράφει καρέ – καρέ τις κινήσεις και τις συνομιλίες διαρρηκτών σε σπίτι στην Πετρούπολη.
Όπως φαίνεται στο αποκλειστικό ντοκουμέντο, οι δύο διαρρήκτες αφού παραβίασαν την κλειδαριά και εισήλθαν στο εσωτερικό του σπιτιού, με περισσή άνεση άναψαν τα φώτα και τα έκαναν άνω κάτω, ψάχνοντας πολύτιμα αντικείμενα, χρήματα και κοσμήματα.
Η κάμερα ασφαλείας του σπιτιού κατέγραψε τις κινήσεις και τα πρόσωπά τους που ήταν ακάλυπτα, ωστόσο για να μην αφήσουν αποτυπώματα, φορούσαν γάντια.
Ό,τι κατάφεραν να βρουν, το έβαλαν στις τσέπες τους και έφυγαν τρέχοντας από το σπίτι, με τις Αρχές να τους αναζητούν.
Πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ κάνουν λόγο για σπείρα Ρομά που έχει ρημάξει σπίτια και καταστήματα σε διάφορες περιοχές του Λεκανοπεδίου.
Δείτε το βίντεο:
- Δυτική Οχθη: Ανησυχούν οι Παλαιστίνιοι για την έγκριση ανοικοδόμησης άλλων 34 οικισμών από το Ισραήλ
- Λίβανος: «Ερευνα σε βάθος» απαιτεί η Ινδονησία για τον θάνατο 3 κυανοκράνων της
- Μέση Ανατολή: Ουκρανικές δυνάμεις κατέρριψαν ιρανικά drones σε «αρκετές» χώρες, δηλώνει ο Ζελένσκι
- Προσθαλασσώθηκε με ασφάλεια το Artemis II – Αίσιο τέλος για την δεκαήμερη αποστολή
- Ουγγαρία: Ο Τραμπ υπόσχεται ότι θα βοηθήσει την οικονομία της εάν εκλεγεί ο Ορμπαν
- Ουκρανία: 1 νεκρός και 15 τραυματίες σε ρωσικές επιθέσεις πριν από την πασχαλινή ανακωχή
