Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βίντεο - ντοκουμέντο από τη διάρρηξη στο σπίτι του Δημήτρη Φιντιρίκου

Βίντεο – ντοκουμέντο από τη διάρρηξη στο σπίτι του Δημήτρη Φιντιρίκου

Οι δράστες είχαν διαρρήξει ένα 24ωρο πριν το σπίτι άλλου γνωστού επιχειρηματία

Δύο περιστατικά διαρρήξεων μέσα σε λίγες ώρες σε υπερπολυτελείς κατοικίες των νοτίων προαστίων φέρνει στο φως το MEGA.

Στο βίντεο φαίνεται ο δράστης να βγαίνει από το σπίτι του επιχειρηματία Δημήτρη Φιντιρίκου, όταν σχεδόν ένα 24ωρο νωρίτερα είχε μπει μαζί με τον συνεργό του σε σπίτι άλλου πασίγνωστου επιχειρηματία, όσο εκείνος βρισκόταν στην εκκλησία για την Ανάσταση.

Από μία μάντρα 20 μέτρων, οι δύο δράστες σκαρφάλωσαν στο μπαλκόνι του πρώτου ορόφου, μία μέρα πριν από τη διάρρηξη στο σπίτι του Δημήτρη Φιντιρίκου. Έσπασαν την μπαλκονόπορτα με λοστό και μπήκαν μέσα στο σπίτι.

Το χρονικό

Η ώρα είναι δέκα λεπτά πριν από τα μεσάνυχτα. Στο αποκλειστικό βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε το MEGA, ο δράστης περπατάει με χαλαρό βήμα μέσα στην κουζίνα. Κρατάει στα χέρια του φακό, φοράει καπέλο τζόκεϊ ανάποδα και μάσκα full-face που διακρίνονται μόνο τα μάτια του. Με γάντια στα χέρια και αφού δεν έχει εντοπίσει κάποιο αντικείμενο αξίας, αποχωρεί από το δωμάτιο.

Είκοσι λεπτά αργότερα, οι κάμερες ασφαλείας δείχνουν τους δράστες να μπαίνουν στο παιδικό υπνοδωμάτιο. Πρώτα ο ένας και ύστερα ο συνεργός του. Κρατάνε επώνυμες βαλίτσες που έχουν βρει μέσα σε ντουλάπες του σπιτιού για να χωρέσουν τα κλοπιμαία.

Ακούγονται να συνεννοούνται στα αλβανικά. Πάντα με τον φακό στο χέρι, κοιτάνε τι θα αρπάξουν από την ντουλάπα και βγάζουν δύο μεγάλες τσάντες γνωστών οίκων.

Ο ένας επιστρέφει και παίρνει τις δύο βαλίτσες για να φύγουν, όσο ο συνεργός του ελέγχει το χώρο. Δε φεύγουν αμέσως, γιατί στο σπίτι, όλη αυτήν την ώρα υπάρχει άνθρωπος της οικογένειας. Τοποθετεί τον φακό στο στόμα του και φεύγει με τον συνεργό του ο οποίος κουβαλάει τις βαλίτσες.

Η ίδια συμμορία λήστεψε δύο σπίτια

Είναι η ίδια συμμορία που μπήκε Κυριακή βράδυ σε σπίτι γνωστού επιχειρηματία και ένα 24ωρο αργότερα στο σπίτι του Δημήτρη Φιντιρίκου.

Σε νέο βίντεο ντοκουμέντο φαίνεται να κάνει ένα μεγάλο άλμα για να πηδήξει τη μάντρα από το σπίτι του Δημήτρη Φιντιρίκου με αρκετή άνεση. Σκαρφαλώνει στην εξώπορτα του διπλανού σπιτιού και τρέχει προς άγνωστη κατεύθυνση με τα πέντε Rolex που έκλεψε.

Λίγο νωρίτερα, η οικιακή βοηθός στο σπίτι του Δημήτρη Φιντιρίκου βάζει τις φωνές από το σοκ. Έχει έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με τους δύο δράστες, όσο οι ιδιοκτήτες του σπιτιού λείπουν για τις πασχαλινές τους διακοπές.

Οι Αρχές αναλύουν και στις δύο περιπτώσεις ό,τι έχουν καταγράψει οι κάμερες ασφαλείας αλλά και τυχόν ίχνη που άφησαν πίσω τους οι δράστες.

Sports in

Παναθηναϊκός: Ζαμόρα, ένας άλλος …Νατσούρας

Πώς την πάτησε ο Παναθηναϊκός στο ματς με τον Αρη;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024