Φράχτης στον Έβρο: «Καλώς έχει γίνει ό,τι έχει γίνει» λέει ο πρώην υπουργός Άμυνας Ευάγγελος Αποστολάκης
Τι είπε για την ηρεμία των γειτόνων μας
Υπέρ του φράχτη στον Έβρο τάσσεται ο πρώην υπουργός Άμυνας επί Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, Ευάγγελος Αποστολάκης, ο οποίος τονίζει ότι «καλώς έχει γίνει ότι έχει γίνει στον Έβρο».
Ο κ. Αποστολάκης χαρακτήρισε τον φράχτη «εργαλείο που βοηθάει στον έλεγχο της κατάστασης».
Υπενθυμίζεται ότι παρά το γεγονός ότι πολλά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έχουν πει για τον φράχτη, ότι δεν αποτελεί λύση, ο Αλέξης Τσίπρας επιμένει να μένει μακριά από το θέμα και να μιλά για «φράχτες στην αδικία», χωρίς ωστόσο να έχει πάρει ξεκάθαρη θέση για το ζήτημα.
Ο κ. Αποστολάκης, μιλώντας στο ραδιόφωνο και συγκεκριμένα στα Παραπολιτικά 90.1, ανέφερε πως δεν είναι σωστό να εστιάζουμε στον φράχτη και να θεωρούμε ότι είναι η λύση του προβλήματος, ωστόσο σημείωσε πως είναι ένα εργαλείο που βοηθάει στον έλεγχο της κατάστασης.
Πώς εξήγησε την ηρεμία των γειτόνων μας
Ο εν αποστρατεία ναύαρχος του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού και επίτιμος Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, μίλησε για την ηρεμία που υπάρχει από την πλευρά των γειτόνων μας, δίνοντας την δική του εξήγηση.
Ο κ. Αποστολάκης είπε πως αυτήν την περίοδο την βολεύει την Τουρκία να χαμηλώσει τους τόνους, καθώς διεκδικεί εξοπλιστικά από τις ΗΠΑ.
Για τις εκλογικές συνεργασίες
Σε ότι αφορά τις συνεργασίες, απάντησε πως οι θέσεις των κομμάτων δημιουργούν αποστάσεις. Ακόμη τόνισε ωστόσο ότι στην πολιτική κανείς δεν μπορεί να κάνει αποκλεισμούς και να είναι απόλυτος.
Τέλος, δήλωσε πως κυβερνήσεις συνεργασίας θα προκύψουν από το τι θα πει ο κόσμος.
- Ο πόλεμος στο Ιράν είναι κακός για τον πληθωρισμό, αλλά ακόμα χειρότερος για την ανάπτυξη
- «Καμία εμπλοκή μου » – Τι υποστηρίζει ο Μηταράκης για την επιδότηση κτηνοτρόφου στη Χίο
- Πέθανε η δημοσιογράφος του «Αθήνα 9,84» Ελένη Σούρδη σε ηλικία 54 ετών
- ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 93-90: Ανατροπή και νίκη με εντυπωσιακό 4ο δεκάλεπτο (vids)
- Τροχαίο στον Πειραιά – Μάχη να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο 17χρονος που παρασύρθηκε από αστικό λεωφορείο
- Συνάντηση Ερντογάν με Ζελένσκι, μια μέρα μετά την τηλεφωνική επικοινωνία με Πούτιν
- Περιστέρι Betsson – Κολοσσός Ρόδου 87-83: «Βλέπει» 4άδα μετά την 7η συνεχόμενη νίκη η ομάδα του Ξανθόπουλου
- Ποιος δολοφόνησε τον Μάρτιν Λούθερ Κινγκ; Πέντε θεωρίες συνωμοσίας αρνούνται να πεθάνουν
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 04.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/enq-1998-sqq-CriDQFQ-unsplash-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442