Υπεξαίρεση: Παραδόθηκε ο γνωστός Κρητικός καλλιτέχνης – Αναμένεται να οδηγηθεί στη φυλακή
Ο καλλιτέχνης, που έχει καταδικαστεί για υπεξαίρεση, παραδόθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Μαλεβιζίου, ενώ συνοδευόταν από τη δικηγόρο του.
Νωρίς το πρωί της Τρίτης παραδόθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Μαλεβιζίου ο γνωστός καλλιτέχνης από την Κρήτη που είχε καταδικαστεί από το Εφετείο για υπόθεση υπεξαίρεσης.
Ο καλλιτέχνης πέρασε το κατώφλι του αστυνομικού τμήματος, συνοδευόμενος από τη δικηγόρο του.
Αναμένεται να οδηγηθεί στη φυλακή
Υπενθυμίζεται ότι στον άνδρα αποδίδεται ότι υπεξαίρεσε ποσό της τάξης του 1 εκατομμυρίου 600 χιλιάδων ευρώ, από τράπεζα. Ο ίδιος αμφισβητεί το ποσό. Ο καλλιτέχνης κρίθηκε ένοχος σε δεύτερο βαθμό και του επιβλήθηκε συνολική ποινή κάθειρξης 8 ετών.
Η απόφαση είναι τελεσίδικη και εκτελεστή, πράγμα που σημαίνει ότι ο γνωστός καλλιτέχνης αναμένεται να οδηγηθεί στη φυλακή.
- Διεθνές Ογκολογικό Κέντρο Θεσσαλονίκης: Ένα νέο σημείο αναφοράς που αλλάζει τα δεδομένα στην ογκολογική φροντίδα
- Αγωγή-φρένο στη mega–εξαγορά: Καταναλωτής ζητά να μπλοκαριστεί το deal των 72 δισ. της Netflix για τη Warner Bros
- Κικίλιας: Οι αμερικανικές επενδύσεις σε ναυτιλία και ναυτιλιακές υποδομές θα φέρουν δυναμική ανάπτυξη
- Νέα Αριστερά: Η κυβέρνηση ιδιωτικοποιεί το νερό της Θεσσαλονίκης
- Με αυξημένα έσοδα και έξοδα ο προϋπολογισμός της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας
- HOTΕΛ ΕΛVIRA: Τι θα δούμε στο νέο επεισόδιο το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου


