Παρουσιάστρια λιποθύμησε κατά τη διάρκεια ζωντανής εκπομπής στην Κολομβία
Αρκετοί συνεργάτες έτρεξαν να τη βοηθήσουν, ενώ ο συμπαρουσιαστής της ζήτησε να διακοπεί το πρόγραμμα.
Τη σοκαριστική σκηνή της κατάρρευσης on air της παρουσιάστριας Elianis Garridο κατέγραψαν οι κάμερες της εκπομπής Lo Sé Todo (Ξέρω τα πάντα) στο κρατικό Κανάλι 1 της Κολομβίας.
Στο βίντεο η 35χρονη γυναίκα εμφανίζεται να πιάνει το πρόσωπό της ενώ ο συμπαρουσιαστής της μιλάει στην κάμερα, και μετά να πέφτει ξαφνικά από την καρέκλα της στο πάτωμα.
Αρκετοί συνεργάτες της εκτός κάμερας έτρεξαν να τη βοηθήσουν, ενώ ο συμπαρουσιαστής της, Ariel Osorio ζήτησε να διακοπεί το πρόγραμμα. Μετά το περιστατικό, που σημειώθηκε στις 16 Μαρτίου, η 35χρονη μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε ιατρικό κέντρο.
Ο Osorio ενημέρωσε το κοινό ότι η Elianis Garridο αντιμετώπιζε αναπνευστικά προβλήματα και απευθύνθηκε συγκεκριμένα στη μητέρα της, που παρακολουθούσε ανελλιπώς την εκπομπή, καθησυχάζοντάς την. «Η Elianis είναι μια χαρά, μην ανησυχείτε, θα σας τηλεφωνήσει σύντομα».
Όπως έγινε γνωστό μετά το περιστατικό, η Garridο ήταν άρρωστη με γρίπη και, παρόλο που ένα από τα συμπτώματά της ήταν ο έντονος βήχας, προσπαθούσε να τον καταπνίξει κατά τη διάρκεια της εκπομπής. Αυτή η ενέργεια είχε ως αποτέλεσμα να αισθανθεί άσχημα και να λιποθυμήσει.
- «Η Μέγκαν έχει κάνει πλύση εγκεφάλου στον Χάρι» – Οργή για το «παραληρηματικό» δημοσίευμα των The Times
- Έρχονται αυξήσεις στα καύσιμα και κινητοποιήσεις των πρατηριούχων – Διαμαρτυρία για το πλαφόν στο κέρδος
- Η NASA συναρμολογεί drone που θα εξερευνήσει τις εξωγήινες θάλασσες του Τιτάνα
- Έχε το νου σου στο παιδί – Αποκαλυπτική έρευνα του ΚΕΠΕ για την παιδική φτώχεια
- Λευκωσία 2026: Επίδοση στα 58,21μ. και 4η θέση για την Ελίνα Τζένγκο
- Μουζακίτης: «Eυχαριστώ τον Ταρέμι, ήθελα αυτό το γκολ»





