Κυψέλη: Συνελήφθη 19χρονος για σεξουαλική επίθεση σε δύο γυναίκες
Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα
Στη σύλληψη ενός 19χρονου Αφγανού προχώρησαν οι αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ στην περιοχή της Κυψέλης, μετά από καταγγελίες για σεξουαλική επίθεση από δύο γυναίκες.
Η πρώτη καταγγελία είχε γίνει στις 23 Φεβρουαρίου και η δεύτερη στις 2 Μαρτίου.
Τα δύο θύματα ανέφεραν ότι, αρχικά, τις προσέγγισε ο 19χρονος και στη συνέχεια τις θώπευσε, ενώ επιχείρησε να ασελγήσει σε βάρος τους.
Οι γυναίκες έβαλαν τις φωνές και κατάφεραν να ξεφύγουν, καθώς ο 19χρονος Αφγανός τράπηκε σε φυγή.
Οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν τον 19χρονο να περπατάει και καθώς ταίριαζε εμφανισιακά με την περιγραφή που είχαν δώσει τα θύματα, τον σταμάτησαν για έλεγχο.
Αυτός, αρχικά, αρνήθηκε τον έλεγχο και τελικά τον προσήγαγαν στο τοπικό αστυνομικό τμήμα, όπου και ταυτοποιήθηκε από τις δύο γυναίκες.
Ο 19χρονος Αφγανός συνελήφθη οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών και σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Κυψέλης για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και απείθεια.
- Μπιλ Γκέιτς για AI: Γιατί κάποιες εταιρείες θα αξίζουν λιγότερο στο μέλλον
- Η δικαιοσύνη στο Καζακστάν και…. οι Γερμανοί ξανάρχονται
- Ελεγκτικό Συνέδριο: Στο μικροσκόπιο του δημόσια έργα… μιας χρήσης – Το μωσαϊκό των αστοχιών
- Τίνος είσαι εσύ; Η Φραντσέσκα Σκορσέζε δεν ντρέπεται να πει ότι βρήκε δουλειά χάρη στο διάσημο επίθετό της
- «Οι πραγματικοί αγρότες έχουν μείνει απλήρωτοι»: Σφοδρά πυρά κατά της κυβέρνησης στο φόντο των κινητοποιήσεων
- Ταμείο Ανάκαμψης: Ψαλίδι σε 135 έργα του «Ελλάδα 2.0» – Ολόκληρη η λίστα






