
Φώτης Σεργουλόπουλος: «Πάγωσαν» όλοι στην ΕΡΤ με την ατάκα του – «Πάμε κι όπου βγει»
«Ήταν πολύ δύσκολες οι μέρες και συνεχίζουν να είναι πολύ δύσκολες»
Ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά επέστρεψαν για πρώτη φορά μετά την τραγωδία στα Τέμπη, το μεσημέρι της Δευτέρας.
Οι δύο παρουσιαστές, ξεκίνησαν την εκπομπή με ένα ειδικό σκετς, κατά τη διάρκεια του οποίου αναφέρθηκε η φράση «Πάμε και όπου βγει», την οποία φέρεται να είπε ο μηχανοδηγός της μοιραίας επιβατικής αμαξοστοιχίας που συγκρούστηκε με το εμπορικό τρένο στα Τέμπη, σκορπίζοντας τον θάνατο σε 57 συνανθρώπους μας.
Η ατάκα του Φώτη Σεργουλόπουλου που «πάγωσε» τους πάντες
Στη συνέχεια, ο Φώτης Σεργουλόπουλος ανέφερε: «Ήταν πολύ δύσκολες οι μέρες και συνεχίζουν να είναι πολύ δύσκολες. Εμείς εδώ βρισκόμαστε για να σας κρατήσουμε παρέα, να μάθουμε και λίγα πράγματα περισσότερα. Η ενημέρωση είναι σε αυτές τις περιπτώσεις αυτό το οποίο περιμένουμε από μία τηλεόραση, από τις ειδήσεις, από ένα κανάλι. Συλλυπητήρια στις οικογένειες που αυτές τις μέρες πενθούν, είναι πάρα πολύ δύσκολο γι’ αυτούς».
«Από εμάς χρειαζόταν να πούμε μόνο λίγα λόγια. Συλλυπητήρια, κουράγιο. Ήταν το ελάχιστο που μπορούσαμε να κάνουμε αυτές τις μέρες» είπε από την πλευρά της η Τζένη Μελιτά.
Δείτε το βίντεο
- Λίβανος: 14 νεκροί, ανάμεσά τους 2 παιδιά στις επιθέσεις του Ισραήλ
- Ρουμανία: Νέα θραύσματα από drone εντοπίστηκαν κοντά στα σύνορα με την Ουκρανία
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Ρυθμίσεις χρεών: τι μας συμφέρει…
- Δημοτικές εκλογές: Πρώτη στις δημοτικές εκλογές η Φάταχ του παλαιστίνιου προέδρου Αμπάς
- Γιορτή σήμερα 27 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 27.04.2026]





