Τέμπη: Ένταση στο δικαστήριο Λάρισας όπου απολογείται ο σταθμάρχης – Τέσσερις προσαγωγές
Δικηγόρος οικογενειών θυμάτων και τραυματιών στο τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, για άγνωστη αιτία, διαπληκτίστηκε με δημοσιογράφους έξω από το δικαστήριο.
Την ώρα που είναι σε εξέλιξη η απολογία του 59χρονου σταθμάρχη σχετικά με το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, δικηγόρος οικογενειών θυμάτων και τραυματιών διαπληκτίστηκε με δημοσιογράφους έξω από το δικαστικό Μέγαρο Λάρισας και απείλησε με μηνύσεις εις βάρος τους.
Στη συνέχεια, σύμφωνα με την ΕΡΤ, κάποιοι δημοσιογράφοι μεταφέρθηκαν από την Αστυνομία στο τμήμα Μεταγωγών.
Προς το παρόν, δεν είναι ξεκάθαρη η αιτία της έντασης, ωστόσο, φέρεται να ξεκίνησε όταν ο δικηγόρος είπε ενώπιον δημοσιογράφων ότι έδωσε στοιχεία στην ανακρίτρια και του ζητήθηκε παράβολο, ενώ στη συνέχεια άρχισε να απειλεί με μηνύσεις.
Πρώτα διαμαρτυρήθηκε, ύστερα απείλησε με μηνύσεις
Τελικά, έγιναν τέσσερις προσαγωγές, τριών δημοσιογράφων και ενός εικονολήπτη, τους οποίους προσέγγισε ο δικηγόρος κ. Θεοδωρόπουλος, αρχικά για να τους διαμαρτυρηθεί για θέμα που αντιμετώπισε και, στη συνέχεια, για να αντιπαρατεθεί μαζί τους, φωνάζοντας ότι θα υποβάλει μήνυση για προσβολή νεκρών.
- Τα αμερικανικά αεροπλανοφόρα μετακινήθηκαν μακριά από την Υεμένη και το Ιράν
- Ολυμπιακός – ΑΟ Θήρας 3-2: Πήραν το τάι μπρέικ και τη νίκη οι Ερυθρόλευκες
- Καιρός: Βροχές, καταιγίδες, χιόνια και πτώση της θερμοκρασίας τη νέα εβδομάδα
- Άνοιξε μια νέα εποχή ενεργειακής ανασφάλειας για τον κόσμο
- Σοβαρός κίνδυνος τιμωρίας του ΠΑΟΚ στα play offs μετά την επίθεση στα δημοσιογραφικά- Οι τρεις εκθέσεις και ο βαρύς πέλεκυς
- 82 χρόνια Ελλάδας στα Όσκαρ: Οι «ζωντανοί ή νεκροί» της Παξινού, η απαξίωση του Χατζιδάκι, η υπεροχή του Λάνθιμου


