Κίνηση: Χάος στους δρόμους της Αθήνας – Πού υπάρχουν προβλήματα
Το μεγαλύτερο πρόβλημα φαίνεται πως υπάρχει στον Κηφισό
Κυκλοφοριακό χάος επικρατεί στους δρόμους της Αθήνας καθώς η κίνηση στους δρόμους γίνεται με δυσκολία.
Το μεγαλύτερο πρόβλημα φαίνεται πως υπάρχει στον Κηφισό, ενώ η Εθνική Οδός είναι μπλοκαρισμένη στο ρεύμα καθόδου από τη Μεταμόρφωσης έως του Ρέντη και στην άνοδο από το Αιγάλεω έως τη Νέα Φιλαδέλφεια.
Κυκλοφοριακά προβλήματα εντοπίζονται και σε άλλους δρόμους.
Πολύ αυξημένη κίνηση με ουρές και καθυστερήσεις υπάρχει στην κάθοδο της Μεσογείων, στην Κατεχάκη στο ρεύμα προς Κηφισίας, στον Καρέα στο ρεύμα προς Κατεχάκη και στους δρόμους γύρω από το λιμάνι του Πειραιά.
Προβλήματα στην κίνηση υπάρχουν και σε δρόμους στην καρδιά της Αθήνας (Μάρνη, Βασιλέως Κωνσταντίνου, Υμηττού, Βασιλίσσης Σοφίας).
Δείτε το χάρτη
Καθυστερήσεις 10 – 15 λεπτών υπάρχουν στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο από τον κόμβο Μεταμόρφωσης έως τον κόμβο Κηφισίας.
Καθυστερήσεις 10 – 15 λεπτών υπάρχουν και στις εξόδους για Λαμία (ρεύμα προς Αεροδρόμιο και προς Ελευσίνα).
Καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο 10’-15’ από κόμβο Μεταμόρφωσης έως κόμβο Κηφισίας.
Καθυστερήσεις 10′-15΄ στις εξόδους για Λαμία (ρεύμα προς Αεροδρόμιο και προς Ελευσίνα)— Attiki Odos Traffic (@aodostraffic) March 2, 2023
- Σύμμαχοι του ΝΑΤΟ αρνούνται την εμπλοκή στον πόλεμο στο Ιράν – Αιτία, η ερμηνεία του Τραμπ για τη συμμαχία
- Μητσοτάκης: Νέες υποσχέσεις για ενεργειακό και χωροταξικό στη βιομηχανία
- Κηφισιά: Συνελήφθη για αρχαιοκαπηλία 50χρονος επιχειρηματίας πρώην σύντροφος πασίγνωστης ηθοποιού
- Το «μήνυμα» του Λαπόρτα στον Μέσι, μετά τη νίκη στις προεδρικές εκλογές της Μπαρτσελόνα
- Υπόμνημα Ρούτσι στη Βουλή για το «μπάζωμα» των Τεμπών
- Σεισμός 3,8 Ρίχτερ ανοιχτά των Χανιών



