Βόλος: Μαθητής δημοτικού απειλούσε πως θα αυτοκτονήσει
Το παιδί με εντολή Εισαγγελέα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να εξεταστεί από παιδοψυχίατρο
Ένα πρωτοφανές και ανησυχητικό περιστατικό συνέβη σε τάξη δημοτικού σχολείου στο Βόλο, καθώς μαθητής άρχισε να πετάει ό,τι έβρισκε μπροστά του και απείλησε ότι θα αυτοκτονήσει.
Οι εκπαιδευτικοί έσπευσαν να τον ηρεμήσουν, να του μιλήσουν ώστε να καταλάβουν τι ακριβώς ήθελε, κάτι που ωστόσο ήταν αδύνατο. Τότε κλήθηκε ο πατέρας του προκειμένου να πάει στο σχολείο και να ηρεμήσει το παιδί του, και φέρεται να είπε σύμφωνα με την ΕΡΤ: «Εντάξει με ενημερώσατε τώρα. Έχουμε τίποτα άλλο να δούμε γιατί έχω και δουλειά».
Το παιδί τελικά το παρέλαβε η Αστυνομία, ενώ κατόπιν εισαγγελικής εντολής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να εξεταστεί από παιδοψυχίατρο.
Η ιατρική γνωμάτευση κατέληξε ότι το παιδί χρειάζεται υποστήριξη και εξειδικευμένη βοήθεια, αλλά δεν χρήζει νοσηλείας.
- Βόρεια Κορέα: Σφυρηλατήθηκαν «δεσμοί αίματος» με τη Ρωσία, λέει ο Κιμ σε ευχετήριο μήνυμά του στον Πούτιν
- Νιγηρία: Με πυραύλους από drones MQ-9 Reaper οι επιδρομές των ΗΠΑ εναντίον των τζιχαντιστών
- Σομαλιλάνδη: «Επικίνδυνο προηγούμενο» η αναγνώρισή της από το Ισραήλ, προειδοποιεί η Αφρικανική Ενωση
- Ουκρανία: Ο Ζελένσκι εμπλέκει και τη Λευκορωσία στον πόλεμο με τη Ρωσία
- The Cure: Πέθανε ο Πέρι Μπαμόντε κιθαρίστας και κιμπορντίστας του συγκροτήματος
- Η Ουκρανία σε συναγερμό – Επίθεση με βαλλιστικούς πυραύλους δέχεται το Κίεβο

