Ο Διομήδης Άργους είναι η ομάδα που συμπλήρωσε σήμερα (22/2) το… καρέ του Final 4 στο Κύπελλο χάντμπολ των ανδρών.
Η ομάδα του Γιώργου Ζαραβίνα νίκησε δύσκολα 26-25 στο «Μάνος Λοΐζος» τον Άρη Νικαίας, ο οποίος μετέχει στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας, σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την προημιτελική φάση της διοργάνωσης, και πήρε το τέταρτο και τελευταίο «εισιτήριο» για την καταληκτική φάση του θεσμού.
Μετά το αποτέλεσμα αυτό, οι «λύκοι» θα αντιμετωπίσουν τον ΑΣΕ Δούκα στον δεύτερο ημιτελικό του φάιναλ φορ, το οποίο είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 6-7 Μαΐου.
Υπενθυμίζεται ότι ο πρώτος ημιτελικός του Final 4 μπορεί να χαρακτηριστεί ως… πρόωρος τελικός, καθώς σε αυτόν θα τεθούν αντιμέτωποι ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ.
Τα αποτελέσματα της προημιτελικής φάσης στο Κύπελλο χάντμπολ των ανδρών, καθώς και τα ζευγάρια του φάιναλ φορ έχουν ως εξής:
Εξαιρετική προσπάθεια από την Πάφο που είχε δοκάρι κι ευκαιρίες στο 0-0, με τη Γιουβέντους να επικρατεί τελικά με 2-0, σκοράροντας δύο φορές μέσα σε 6 λεπτά με ΜακΚένι (67΄) και Ντέιβιντ (73').
Δείτε όλα τα γκολ που μπήκαν στα παιχνίδια της 6ης αγωνιστικής της League Phase του Champions League - Αποτελέσματα, βαθμολογία και επόμενη αγωνιστική.
Στο «κόλπο της πρόκρισης» η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο που με πρωταγωνιστή τον Ρίος (γκολ και ασίστ), κέρδισε τη Νάπολι με 2-0. Έτσι την πλησίασε στον βαθμό στη μάχη για την 24άδα.