Ηλιούπολη: Αυτοκίνητο έπεσε σε χαντάκι
Στην περιοχή εκτελούνταν έργα οπτικών ινών
«Στο χαντάκι», για να θυμηθούμε τους «ΑΜΑΝ», κατέληξε η ρόδα του οχήματος ενός ηλικιωμένου στην Ηλιούπολη, μετά από μία «μίνι» τρελή πορεία.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ηλικιωμένος μπήκε ανάποδα στον δρόμο, παραβιάζοντας το απαγορευτικό και τους κώνους που υπήρχαν στο σημείο, όπου εκτελούνται έργα οπτικών ινών.
Οι χειρισμοί του όμως δεν ήταν όμως αρκετά επιδέξιοι ώστε να αποφύγει το χαντάκι που τα συνεργεία είχαν ανοίξει στον δρόμο για να τοποθετηθούν οι οπτικές ίνες.
Έτσι, η ρόδα του οδηγού κατέληξε στο μικρό «χαντάκι», στο οποίο – όπως οδηγός και περίοικοι διαπίστωσαν – οι διαστάσεις της ταίριαζαν… γάντι.
- Project Hail Mary: Τα 141 εκατ. στο box office έδωσαν «ανάσα» στον Ράιαν Γκόσλινγκ
- Ο Τραμπ απέσυρε την απειλή για τις ενεργειακές υποδομές – Δεν δίνουν πλεονέκτημα, συνιστούν έγκλημα πολέμου
- «Πυρά» από ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ για τα «ανεπαρκή μέτρα» που ανακοίνωσε η κυβέρνηση
- Φυσητήρες βιντεοσκοπήθηκαν να ρίχνουν κουτουλιές – Επιβεβαιώνεται ο θρύλος που ενέπνευσε το «Μόμπι Ντικ»
- Αταμάν: «Εκτός ομάδας ο Χολμς – Είναι θέμα του συλλόγου πλέον»
- Τράπεζα της Ελλάδας: Ενεργειακές ανατριχίλες στον πληθωρισμό




