
Στην Τούμπα για το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ ο Σάντος (pic)
Ο Φερνάντο Σάντος την Κυριακή (19/2) θα βρεθεί στην Τούμπα για να παρακολουθήσει από κοντά το ΠΑΟΚ – ΑΕΚ και να «τσεκάρει» τους Νταμιάν Σιμάνσκι και Τόμας Κεντζιόρα.
Επιστρέφει στην Τούμπα ο Φερνάντο Σάντος. Ο Πορτογάλος, ο οποίος πλέον έχει αναλάβει την τεχνική ηγεσία της εθνικής ομάδας της Πολωνίας, την ερχόμενη Κυριακή (19/2) θα βρεθεί στην Τούμπα για να παρακολουθήσει από κοντά ΠΑΟΚ – ΑΕΚ και να «τσεκάρει» τους Νταμιάν Σιμάνσκι και Τόμας Κεντζιόρα.
Αυτό αναφέρει ο Πολωνός δημοσιογράφος, Τόμας Βλόνταρτσικ, σε ανάρτησή που έκανε στα social media, με τον Φερνάντο Σάντος να επιστρέφει στην Ελλάδα και στην Τούμπα.
Ένα γήπεδο το οποίο γνωρίζει καλά ο Πορτογάλος, καθώς ήταν προπονητής του ΠΑΟΚ από τον Σεπτέμβριο του 2007 έως τον Ιούνιο του 2010. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Ιβηρας είχε καθίσει και στον πάγκο της ΑΕΚ από τον Ιούλιο του 2004 έως τον Μάιο του 2006.
Τελευταία ομάδα του Φερνάντο Σάντος, πριν αναλάβει την εθνική ομάδα της Πολωνίας, ήταν η αντίστοιχη ομάδα της Πορτογαλίας, στην οποία ήταν από τον Σεπτέμβριο του 2014 έως τον Δεκέμβριο του 2022.
Fernando Santos wybiera na pierwszą zagraniczną obserwację:
✈️PAOK – AEK.Ale selekcjoner reprezentacji Polski nie odpuszcza też Ekstraklasy:https://t.co/yKdvVgBAze
— Tomasz Włodarczyk (@wlodar85) February 15, 2023
- Πέθανε ο θρύλος του παγκόσμιου μπάσκετ Όσκαρ Σμιντ
- Συγκλονίζει ο θάνατος της 17χρονης από το Ψυχικό – Το σημείωμα που άφησε στο σπίτι της
- Γιορτή σήμερα 18 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 18.04.2026]
- Φρίκη στο Μεξικό: Βρήκαν πάνω από 1.000 θραύσματα οστών σε λίμνη
- Τι δείχνει η παράδοση για τις ομάδες που παίζουν στα play in της Euroleague


