Συγκεκριμένα, η Αφροδίτη Σκαφίδα λέει το παράπονό της και λυγίζει.
Η Αφροδίτη Σκαφίδα με δάκρυα στα μάτια λέει: «Νιώθω ότι υπάρχει μια έχθρα απέναντι μου και δεν ξέρω τον λόγο. Έτρωγαν επιδεικτικά μπροστά μου χωρίς να μοιράζονται τις καρύδες».
Η Αφροδίτη ξεσπά σε λυγμούς και αφήνει άφωνους τους παίκτες.
Στη συνέχεια, το τηλεοπτικό κοινό θα δει ένα συναρπαστικό αγώνισμα ασυλίας που θα εξελιχθεί σε ντέρμπι καθώς κανείς δεν θέλει να γνωρίσει την ήττα και να βγάλει υποψήφιους προς αποχώρηση δύο παίκτες.
Τέλος, το βραδινό συμβούλιο θα έχει ως κεντρική πρωταγωνίστρια την Μελίνα Μεταξά που θα νιώσει αδιαθεσία μη μπορώντας να αναπνεύσει με αποτέλεσμα να αποχωρήσει!
«Δεν μπορώ να αναπνεύσω παιδιά», λέει χαρακτηριστικά η Μελίνα και αμέσως οι άνθρωποι της παραγωγής θα σπεύσουν να τη βοηθήσουν.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας