Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τριαντάφυλλος: «Δεν θα μπω στο Survivor ούτε με 20.000 ευρώ την εβδομάδα»

Τριαντάφυλλος: «Δεν θα μπω στο Survivor ούτε με 20.000 ευρώ την εβδομάδα»

Ξεκάθαρος ο τραγουδιστής...

Για το Survivor All Star που ξεκινά την Κυριακή 8 Ιανουαρίου μίλησε ο Τριαντάφυλλος και όπως τόνισε δεν πρόκειται να επιστρέψει στις παραλίες του Άγιου Δομίνικου ούτε για 20.000 ευρώ την εβδομάδα. Παράλληλα, σχολίασε την είσοδο του Κωνσταντίνου Βασάλου και της Ευρυδίκης Βαλαβάνη στο ριάλιτι επιβίωσης.

«Δεν πρόκειται να τα βρούμε ποτέ και δεν πρόκειται να πάω. Είναι κάποια πράγματα που είδα που δεν θέλω να πάω. Δεν πρόκειται να μπω στο Survivor ούτε με 20.000 την εβδομάδα. Πρέπει να γίνει κάτι συνταρακτικό για να πάω. Είναι πολλά ζευγάρια, πολύς έρωτας, θα είναι Survivor, θα είναι κάτι άλλο;», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια έκανε μία αποκάλυψη που θα συζητηθεί. «Θα είναι και κάτι ζευγάρια που τα έχουν βρει από εδώ και θα το παίξουν νέα ζευγάρια. Θα βγω αληθινός. Δεν μου αρέσει εμένα αυτό. Το μόνο αληθινό ζευγάρι είναι η Μαριαλένα και ο Σάκης. Και ο Μαρτίκας με τη Βρισηίδα. Ο Βασάλος νομίζω θα είναι με κάποια άλλη κοπέλα μέσα, έτσι έχω ακούσει, σαν ζευγάρι», είπε.

Όσον για τον Αλέξη Παππά; Σύμφωνα με τον τραγουδιστή «έπρεπε ήδη να έχει υπογράψει. Δεν τα έχει βρει και αυτός. Όταν έπαιρνε 5-6 χιλιάρικα να πάει με τα ίδια λεφτά δε γίνεται. Ο δικηγόρος μου από τον ζήλο του είπε κάποια πράγματα. Είναι κάποια άτομα από το 2021 που γράψανε ιστορία. Ο Τζέιμς, ο Άλεξ, ο Ντάφυ. Ναι ρε φίλε, 60% έκανε γιατί να πούμε ψέματα; Όχι ότι ήμουν μόνο εγώ αλλά ήμουν και εγώ».

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα

Sports in

Κομβικό ντέρμπι στη Νέα Φιλαδέλφεια, δοκιμασία στο «Κλ. Βικελίδης» για τον Ολυμπιακό

Σπουδαίο ντέρμπι στην «Opap Arena» ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, με τον Ολυμπιακό να φιλοξενείται νωρίτερα από τον Άρη. Έξοδος στη Λαμία για τον ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024