Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ελίζαμπεθ Ελέτσι: Αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο που ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν θα συμμετάσχει στο Survivor

Ελίζαμπεθ Ελέτσι: Αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο που ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν θα συμμετάσχει στο Survivor

Δεν θέλει να μπει γιατί....

Το Survivor επιστρέφει την Κυριακή 8 Ιανουαρίου, στην All Star εκδοχή του. Οι καλύτεροι παίκτες όλων των σεζόν επιστρέφουν στον Άγιο Δομίνικο, για έναν ακόμα γύρο.

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι, η δημοσιογράφος που συμμετείχε στον περσινό κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης, μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για το παιχνίδι και ξεκαθάρισε αν θα ταξιδέψει ξανά στην Καραϊβική, ενώ αποκάλυψε τον λόγο που ο Γιώργος Αγγελόπουλος έριξε «άκυρο» στην παραγωγή.

«Δεν έχω υπογράψει για το Survivor, δεν ήταν προγραμματισμένο να πάω τώρα. Θα με δείτε ξαφνικά στο Survivor. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τα 5.000 ευρώ την εβδομάδα», είπε αρχικά η Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

Και πρόσθεσε: «Άκουσα ότι ο Στάθης Σχίζας θα πάρει 10.000 ευρώ την εβδομάδα. Γελάω και πεθαίνω που ο Αλέξης Παπάς ζήτησε αμοιβή ανάλογα με την τηλεθέαση».

«Ο Τριαντάφυλλος έχει τη δίψα να πάει στο survivor, γυμνάζεται, ιδρώνει. Για μένα δεν γίνεται Survivor χωρίς Αγγελόπουλο. Μιλήσαμε και μου είπε ότι δεν θέλει να μπει γιατί έχει 90% ριάλιτι», σημείωσε επίσης.

«Με έχουν κουράσει τα ζευγάρια, ξέρουν το παιχνίδι, θα το σκηνοθετήσουν κιόλας. Δεν είναι ζευγάρι η Βαλαβάνη με τον Βασάλο. Οι κακουχίες σε φέρνουν πιο κοντά», κατέληξε η πρώην παίκτρια.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της

Σημειώνεται ότι το πρωί της Τρίτης (3/1), κατέφθασαν στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, οι παίκτες και ο Γιώργος Λιανός, ώστε να αναχωρήσουν για τον Άγιο Δομίνικο. Εκεί τους περίμεναν δεκάδες δημοσιογράφοι και κάμερες για να αποσπάσουν μία δήλωση.

Οι παίκτες, έχοντας εντολή από την παραγωγή να μη μιλήσουν, απέφυγαν να κάνουν οποιαδήποτε δήλωση, ωστόσο κάποιοι… εμφανίστηκαν αρκετά εκνευρισμένοι!

Οι Survivors κυμαίνονται ηλικιακά από τα 23 μέχρι και τα 49 έτη και εμφανίστηκαν όλοι στο αεροδρόμιο casual ντυμένοι και με αθλητικά.

Sports in

Ο άθλος του Ολυμπιακού και το απίστευτο 10/11 της Άστον Βίλα! (pic)

Η πιο ακριβή ενδεκάδα των ημιτελικών του Europa Conference League αποδεικνύει γιατί το «διπλό» που πέτυχε ο Ολυμπιακός στο Μπέρμιγχαμ είναι ένας πραγματικός ποδοσφαιρικός άθλος

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024