Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Survivor All Star: Αναχώρησαν οι παίκτες και ο Γιώργος Λιανός – Οι πρώτες εικόνες

Survivor All Star: Αναχώρησαν οι παίκτες και ο Γιώργος Λιανός – Οι πρώτες εικόνες

Δείτε εικόνες και βίντεο...

Το Survivor επιστρέφει και καλεί ξανά όλους τους star που έγραψαν τη δική τους τηλεοπτική ιστορία… να επιστρέψουν και να το κάνουν ξανά από την αρχή. Την Κυριακή 8 Ιανουαρίου στις 21.00, οι κορυφαίοι Έλληνες Survivors, επιστρέφουν στην αρένα όπου άλλαξε η ζωή τους, για έναν ακόμα γύρο.

Το πρωί της Τρίτης, κατέφθασαν στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, οι παίκτες και ο Γιώργος Λιανός, ώστε να αναχωρήσουν για τον Άγιο Δομίνικο. Εκεί τους περίμεναν δεκάδες δημοσιογράφοι και κάμερες για να αποσπάσουν μία δήλωση.

Οι παίκτες, έχοντας εντολή από την παραγωγή να μη μιλήσουν, απέφυγαν να κάνουν οποιαδήποτε δήλωση, ωστόσο κάποιοι… εμφανίστηκαν αρκετά εκνευρισμένοι!

Οι παίκτες κυμαίνονται ηλικιακά από τα 23 μέχρι και τα 49 έτη και εμφανίστηκαν όλοι στο αεροδρόμιο casual ντυμένοι και με αθλητικά.

Δείτε φωτογραφίες

H… πικάντικη αποκάλυψη

Όπως μάλιστα αποκαλύφθηκε στον τηλεοπτικό αέρα της εκπομπής «Πρωινό μας» με τη Φαίη Σκορδά, παίχτης από την πρώτη 6άδα των ανδρών συμμετεχόντων, κάλεσε την παραγωγή του Survivor για να… επιβεβαιωθεί ότι δε θα βρίσκεται σε διπλανή θέση στο αεροπλάνο, με παίχτη από τη δεύτερη 6άδα.

Αυτή τη στιγμή, οι πιο δυνατοί παίκτες των προηγούμενων κύκλων,  κρατούν στα χέρια τους το εισιτήριο που θα τους ρίξει στην πιο σκληρή μάχη όχι μόνο για το φαγητό και τη νίκη αλλά την επικράτηση του πιο δυνατού στις αντιξοότητες του φυσικού περιβάλλοντος και της συμβίωσης με δυναμικούς  χαρακτήρες.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024