Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Γιάννης Σπαλιάρας: «Πήγα στο Survivor για να ξεφύγω από το πένθος»

Γιάννης Σπαλιάρας: «Πήγα στο Survivor για να ξεφύγω από το πένθος»

«Χρειαζόμουν χρήματα, η μητέρα μου με ώθησε σε αυτό» εξομολογείται ο Γιάννης Σπαλιάρας για τη συμμετοχή του στο Survivor το 2017.

Ο Γιάννης Σπαλιάρας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα». Το γνωστό μοντέλο και ηθοποιός αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στο Survivor το 2017, την απώλεια του πατέρα του αλλά και τις πρόσφατες εξελίξεις στο reality επιβίωσης.

«Αισθάνομαι έντονα την απουσία του πατέρα μου, όταν μου συμβαίνει κάτι σημαντικό, είτε πολύ ευχάριστό, είτε δυσάρεστο. Ήταν ένα πολύ μεγάλο σοκ για μένα και αμέσως μετά από τρεις μήνες πήγα στο Survivor» εξομολογείται ο Γιάννης Σπαλιάρας.

«Ένας λόγος που πήγα, πέρα απ’ το ότι χρειαζόμουν χρήματα μετά την απώλεια του πατέρα μου, ήταν και για να ξεφύγω από το πένθος. Μάλιστα, η μητέρα μου με ώθησε σε αυτό» προσθέτει.

Ποιος ήταν ο λόγος που αρνήθηκε την πρόταση για το Survivor All Star;

«Σαν άνθρωπος δεν έχω μάθει να λειτουργώ στα επαγγελματικά μου με γνώμονα μόνο το οικονομικό. Επίσης, βλέποντας πώς εξελίσσεται το Survivor μέσα στα χρόνια, θα έλεγα ότι δεν είναι τόσο αγωνιστικό παιχνίδι αλλά έχει γίνει ένα σκληρό reality. Και τα νούμερα είναι χλιαρά, πηγαίνει μέτρια, ενώ πολύ έλεγαν ότι θα είναι κάτι εξαιρετικό φέτος».

«Στο δικό μας Survivor δεν υπήρχαν κινητά και τέτοια πράγματα, ήμασταν πολύ πιο ψαρωμένοι και άβγαλτοι. Εμείς μέναμε σε ένα σημείο πολύ μακριά από τον πολιτισμό. Ήθελε πολλά κότσια για να περπατήσεις μία ώρα μέσα στη ζούγκλα τη νύχτα, για να βρεις ένα καρβέλι ψωμί» σχολιάζει ο Γιάννης Σπαλιάρας, ενώ σημειώνει ότι ο Τριαντάφυλλος έδινε μία ξεχωριστή νότα στο παιχνίδι.

Όσον αφορά το τρυφερό ειδύλλιο μεταξύ Καρολίνας και Μάριου-Πρίαμου αλλά και τις συζητήσεις που προέκυψαν με αφορμή αυτό, ο Γιάννης Σπαλιάρας σχολιάζει: «Το Survivor δεν θυμίζει αγωνιστικό παιχνίδι. Θυμίζει λίγο… Οικογενειακές Ιστορίες».

Δείτε το βίντεο

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024