
Χριστίνα Παππά: Έχω κάνει τάματα, ένιωσα ότι χάνω τη ζωή μου
Η ηθοποιός μιλά για τον ρόλο της γιαγιάς που βιώνει το τελευταίο διάστημα.
Μία αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε η Χριστίνα Παππά στο «MEGA Καλημέρα», συγκλονίζοντας με όσα είπε για την πάθηση της εγγονής της.
Η Χριστίνα Παππά μίλησε για την εμπειρία της στο Asia Express και δήλωσε πως εάν δεν συνέβαινε ένα θέμα υγείας θα παρέμενε στο παιχνίδι, ενώ δηλώνει υπέρ των πλαστικών επεμβάσεων. «Εδώ κάνουν οι άνδρες, δεν θα κάνουν οι γυναίκες;», είπε.
Στη συνέχεια έκανε μία συγκλονιστική εξομολόγηση για τη πάθηση της λατρεμένης της εγγονής.
Η Χριστίνα Παππά μίλησε για την εμπειρία της στο Asia Express και δήλωσε πως εάν δεν συνέβαινε ένα θέμα υγείας θα παρέμενε στο παιχνίδι, ενώ δηλώνει υπέρ των πλαστικών επεμβάσεων. «Εδώ κάνουν οι άνδρες, δεν θα κάνουν οι γυναίκες;», είπε.
Μια συγκλονιστική εξομολόγηση για τη πάθηση της λατρεμένης της εγγονής
«Ένιωσα ότι χάνω τη ζωή μου όταν έπαθε ατύχημα το παιδί μου και τώρα με το πρόβλημα υγείας της εγγονής μου. Έχω κάνει τάματα για το εγγόνι μου, ενδιαφέρθηκαν από όλα τα πανεπιστήμια του κόσμου για την πάθηση του», είπε.
«Ο γιος μου ήταν καλύτερος από ότι θα μπορούσε να είναι μία μάνα. Για έναν ολόκληρο μήνα δεν βγήκε ούτε ένα λεπτό από το νοσοκομείο», δήλωσε για τον γιο της.
Ακόμη, αναφέρθηκε και στη συντροφικότητα, τονίζοντας πως θέλει έναν άνθρωπο να μοιράζεται πράγματα μαζί του, ενώ ο γιος της την συμβουλεύει να βρει σύντροφο. «Δεν ξέρω αν θέλει να με δει ερωτευμένη ή «βολεμένη». Καλώς ή κακώς μονό νεότεροι άνδρες με φλερτάρουν, το κακό είναι ότι θέλουν και γάμο», δήλωσε.
Η Χριστίνα Παππά αποκάλυψε πως δεν έχει απιστήσει ποτέ, ενώ έπιασε στα… πράσα ένα σύντροφό της, όταν τον είδε με άλλη γυναίκα στο διπλανό αυτοκίνητο.
- Γιαννακόπουλος: «Ο Παναθηναϊκός έχει στείλει επίσημο βίντεο και περιμένει απάντηση από τη Euroleague» (vid)
- Ανδρουλάκης για την γιορτή της μητέρας: «Να την κάνουμε ξανά να νιώσει αυτό που είναι πραγματικά. Πολύτιμη»
- Φορολογικές δηλώσεις: Τέλος χρόνου για όσους θέλουν έκπτωση 4% – Όσα πρέπει να ξέρετε
- Τα δεδομένα για την επόμενη ομάδα του Ντιαλό
- «Μάρτυρας» ο Γρηγόρης Δημητριάδης για την ΝΔ, την ΕΥΠ και την πατρίδα, «μαρτυρά» την ευθύνη της κυβέρνησης Μητσοτάκη
- Από τους ναζί μέχρι τα κολαστήρια της ICE: Πότε τα κέντρα κράτησης γίνονται «στρατόπεδα συγκέντρωσης»




