Κακοκαιρία: Σε ποιους δρόμους της Αττικής είναι υποχρεωτικές οι αντιολισθητικές αλυσίδες
Σε ποιες περιοχές εντοπίζονται προβλήματα λόγω της κακοκαιρίας.
Αρκετά είναι τα προβλήματα που έχει προκαλέσει η κακοκαιρία Μπάρμπαρα στην Αττική και σε άλλες περιοχές της ηπειρωτικής χώρας.
Οι χιονοπτώσεις συνεχίζονται στα βόρεια προάστια της Αττικής, με αποτέλεσμα η κυκλοφορία των οχημάτων να γίνεται με προβλήματα.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την Τροχαία, η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων στη λεωφόρο Διονύσου, από το γήπεδο του Διόνυσου έως το πάρκο Ανατολής στη Νέα Μάκρη.
Κλειστά σχολεία, από τις 10 το πρωί το δημόσιο
Παράλληλα, η Περιφέρεια Αττικής ύστερα από εισήγηση και των δήμων πήρε την απόφαση ορισμένα σχολεία του νομού να παραμείνουν κλειστά και αύριο, Τετάρτη.
Σημειώνεται πως με την ανακοίνωση του περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη ανακοινώθηκε επίσης πως αύριο οι λαϊκές αγορές θα είναι ανοιχτές σε όλους τους δήμους του λεκανοπεδίου.
Επίσης, με ειδικό ωράριο θα λειτουργήσουν και την Τετάρτη οι δημόσιες υπηρεσίες στις περιοχές που σημειώθηκαν προβλήματα από την κακοκαιρία Μπάρμπαρα.
Ειδικότερα, στην Περιφέρεια Αττικής και στις Περιφερειακές Ενότητες Βοιωτίας, Εύβοιας, Ευρυτανίας και Φθιώτιδας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας οι δημόσιες υπηρεσίες δεν θα ανοίξουν στις 08:00 το πρωί, αλλά δύο ώρες αργότερα.
Οι υπάλληλοι θα προσέλθουν κανονικά στην εργασία τους στις 10:00 π.μ., ασχέτως του ωραρίου τους, ενώ οι πολίτες που είχαν ραντεβού νωρίτερα θα πρέπει να προχωρήσουν στον προγραμματισμό νέου.
- Γροιλανδία: Δεν συζητήθηκε θέμα κυριαρχίας της με τον Τραμπ, δηλώνει ο Ρούτε
- ΗΠΑ: Πράσινο από το Κογκρέσο στο νομοσχέδιο για τον ρόλο της Αν. Μεσογείου στον διάδρομο IMEC
- Γροιλανδία: «Ψεύδεται» – Με δυσπιστία αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι τη δήλωση Τραμπ για «πλαίσιο συμφωνίας»
- Βουλή: Με ψήφους της ΝΔ έγινε δεκτή η πρόταση Μητσοτάκη για τον πρωτογενή τομέα
- Ιράν: Ο Τραμπ προειδοποιεί ξανά την Τεχεράνη «να σταματήσει με τα πυρηνικά»
- Ρωσία: Τι είπε ο Πούτιν για το Συμβούλιο Ειρήνης του Τραμπ και τη Γροιλανδία – Γιατί επέκρινε τη Δανία


