Σλοβενία: Συνελήφθησαν δύο άνδρες ως ύποπτοι για κατασκοπεία υπέρ της Ρωσία
Δρούσαν χρησιμοποιώντας πλαστές ταυτότητες από ένα νοικιασμένο γραφείο στη Λιουμπλιάνα
Οι κρατικές υπηρεσίες ασφαλείας της Σλοβενίας συνέλαβαν δύο άνδρες ως ύποπτους για κατασκοπεία υπέρ της ρωσικής στρατιωτικής υπηρεσίας πληροφοριών, έγραψε σήμερα η εφημερίδα Delo της Λιουμπλιάνας επικαλούμενη πηγές.
Οι ύποπτοι, ένας εκ των οποίων έχει υπηκοότητα χώρας της Λατινικής Αμερικής, δρούσαν χρησιμοποιώντας πλαστές ταυτότητες από ένα νοικιασμένο γραφείο στη συνοικία Μπέζιγκραντ της Λιουμπλιάνας, σύμφωνα με το δημοσίευμα.
Στους δύο υπόπτους απαγγέλθηκαν κατηγορίες για κατασκοπεία και για χρήση πλαστών εγγράφων. Αν καταδικαστούν αντιμετωπίζουν ποινές φυλάκισης έως και 8 χρόνια, προστίθεται στο δημοσίευμα.
Η υπηρεσία πληροφοριών της Σλοβενίας δεν απάντησε άμεσα σε αίτημα να σχολιάσει το δημοσίευμα όταν επικοινώνησε μαζί της το Reuters.
- Οι Λέικερς στο κυνήγι του Αντετοκούνμπο: Το σχέδιο για να πάει ο Γιάννης στο Λος Άντζελες
- Δήμος Αθηναίων: 500 νέα δέντρα στο Άλσος Ιλισίων
- Τι πιστεύουν οι Ευρωπαίοι για την ΕΣΔΑ… αν ξέρουν τι είναι
- Πράξη φιλοζωίας στο Δήμο Παπάγου-Χολαργού
- Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: Ρεπόρτερ ήπιε αλκοόλ, άρχισε να λέει ασυναρτησίες, έγινε viral και ζήτησε συγγνώμη
- HOTΕΛ ΕΛVIRA: Τι θα δούμε στα δύο τελευταία επεισόδια στο MEGA




