Πειθαρχική δίωξη στην ΑΕΚ για καπνογόνα
Ο αναπληρωτής ποδοσφαιρικός εισαγγελέας άσκησε πειθαρχική δίωξη στην ΠΑΕ ΑΕΚ, για καπνογόνα που άναψαν οι οπαδοί της στη ρεβάνς του Κυπέλλου με την Κηφισιά.
Η ΑΕΚ κλήθηκε από τον αναπληρωτή ποδοσφαιρικό εισαγγελέα για τα καπνογόνα που είχαν ανάψει οι οπαδοί της στην αναμέτρηση με την Κηφισιά για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.
Συγκεκριμένα, στην Ένωση ασκήθηκε πειθαρχική δίωξη και αναμένεται να τιμωρηθεί από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα με χρηματικό πρόστιμο.
Αναλυτικά όσα αναφέρει:
Ο Αναπληρωτής Υπεύθυνος Άσκησης Πειθαρχικών Διώξεων Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, Αντεισαγγελέας Νικόλαος Μαργαρίτης, άσκησε Πειθαρχική Δίωξη σε βάρος της ΠΑΕ ΑΕΚ.
Η δίωξη σε βάρος της ΠΑΕ ΑΕΚ στο πλαίσιο του αγώνα με την ΑΕ ΚΗΦΙΣΙΑ της 11/01/2023 για την 2η Αγωνιστική της 6ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος, ασκήθηκε διότι έλαβε χώρα άναμμα πυρσών στις κερκίδες από οπαδούς της.
Η ως άνω πράξη προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικά από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 4, 14, 15 § 2 περ.α, 26 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο.
- Τέμπη: 24ωρη απεργία σιδηροδρομικών στις 23 Μαρτίου με φόντο την έναρξη της δίκης
- Άγιος Δημήτριος: Συνελήφθησαν 16χρονος και ο πατέρας του – Έκανε το παιδικό δωμάτιο εργαστήριο για κροτίδες
- Conference League: Και μη χειρότερα για την ΑΕΚ, 2-0 η Τσέλιε (vids)
- Conference League: Σοκ για την ΑΕΚ, γρήγορο γκολ η Τσέλιε (vid)
- LIVE: Ολυμπιακός – Μπασκόνια
- Συνελήφθησαν δύο άνδρες για απόπειρα ανθρωποκτονίας 57χρονου
