Σοκ στην Έβερτον
Στα «πιτς» ο πιο σημαντικός ποδοσφαιριστής της Έβερτον!
Ο μέσος της Έβερτον, Άλεξ Ιβόμπι, θα μείνει εκτός για περίπου τρεις εβδομάδες λόγω του τραυματισμού των συνδέσμων στον αστράγαλο, που υπέστη στην ήττα στο Κύπελλο Αγγλίας (FA Cup) από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την Παρασκευή (6/1), όπως ανακοίνωσε σήμερα η ομάδα της Premier League.
Ο Ιβόμπι, 26 ετών, μεταφέρθηκε εκτός αγωνιστικού χώρου με φορείο στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου, στον αγώνα του 3ου γύρου που η Έβερτον έχασε 3-1 από τη Γιουνάιτεντ.
«Τα αποτελέσματα των εξετάσεων το Σάββατο επιβεβαίωσαν έναν τραυματισμό στον πλάγιο σύνδεσμο που θα αντιμετωπιστεί συντηρητικά από την ιατρική ομάδα του συλλόγου», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Έβερτον.
Η Έβερτον είναι 18η στη βαθμολογία της Premier League με 15 βαθμούς και φιλοξενεί την τελευταία Σαουθάμπτον το Σάββατο 14 Ιανουαρίου.
- Ο Μουρίνιο στήριξε ξανά τον Παυλίδη: «Δουλεύει πολύ για την ομάδα»
- Το ταξίδι του Ολυμπιακού στην Πόλη μέσα από το βίντεο της ΚΑΕ (vid)
- Αντετοκούνμπο: «Πρέπει να γίνω ο μαύρος κύκνος» (vid)
- Καλά πήγε αυτό: Το χειρότερο πέναλτι «Πανένκα» της σεζόν είναι γεγονός (vid)
- Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Αντίνο ο Παναθηναϊκός (vid, pic)
- «Λύγισε» ο Τσιτσιπάς κόντρα στον Μάχατς και αποκλείστηκε από το Australian Open
- Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Εστουδιάντες για μια θέση στους «8» του Eurocup
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (22/1): «Δράση» με Europa League και «αιώνιους» στη Euroleague
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 22.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/josh-gordon-h8Od9ze-0o-unsplash-315x220.jpg)


































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442