
«Σώθηκε» στο 92′ η Αταλάντα (2-2)
Φουλ της ισοπαλίας σε Σπέτσια και Τορίνο.
Το γκολ του Πάσαλιτς στις καθυστερήσεις (90+2’) επέτρεψε στην Αταλάντα να πάρει ένα βαθμό από ένα ματς που έμοιαζε χαμένο και να αποφύγει έτσι την τέταρτη στη σειρά ήττα στο πρωτάθλημα, ολοκληρώνοντας με ισοπαλία (2-2) την εκτός έδρας αναμέτρησή της Σπέτσια.
Μετά τα γκολ που πέτυχαν στα πρώτα 45′ οι Γκιάσι (8′) και Ντζόλα (31′), στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Γκασπερίνι μπόρεσε να φτάσει στην ισοφάριση με παίκτες που ήρθαν από τον πάγκο.
Πρώτα (77’) με τον Χόιλουντ και στη συνέχεια με τον Πάσαλιτς . Πριν (62΄) μέσω VAR ακυρώθηκε γκολ των γηπεδούχων με τον Αμπαντού για οφσάιντ. Ο Δημήτρης Νικολάου αγωνίστηκε με τη Σπέτσια σε όλη την διάρκεια του αγώνα και τιμωρήθηκε με κίτρινη κάρτα στο 83’.
- Ιράν – Εκεχειρία: Πτώση στις τιμές του πετρελαίου, απογείωση σε ασιατικά χρηματιστήρια
- Ιράν: Για νίκη κάνει λόγο η Τεχεράνη – Το σχέδιο των 10 σημείων που διαβίβασε στην Ουάσιγκτον
- Πετρέλαιο: Υποχωρεί σχεδόν κατά 18% η τιμή του WTI μετά την ανακοίνωση της εκεχειρίας
- Καλιφόρνια: Πράκτορες της ICE πυροβόλησαν άνδρα που «επιχείρησε να τους παρασύρει με το αυτοκίνητό του»
- Πετρέλαιο: Υποχωρεί κατά σχεδόν 7% το WTI μετά την παράταση του τελεσιγράφου από τον Τραμπ
- Πώς ο πόλεμος βομβαρδίζει την οικονομία της Γαλλίας


