«Σώθηκε» στο 92′ η Αταλάντα (2-2)
Φουλ της ισοπαλίας σε Σπέτσια και Τορίνο.
Το γκολ του Πάσαλιτς στις καθυστερήσεις (90+2’) επέτρεψε στην Αταλάντα να πάρει ένα βαθμό από ένα ματς που έμοιαζε χαμένο και να αποφύγει έτσι την τέταρτη στη σειρά ήττα στο πρωτάθλημα, ολοκληρώνοντας με ισοπαλία (2-2) την εκτός έδρας αναμέτρησή της Σπέτσια.
Μετά τα γκολ που πέτυχαν στα πρώτα 45′ οι Γκιάσι (8′) και Ντζόλα (31′), στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Γκασπερίνι μπόρεσε να φτάσει στην ισοφάριση με παίκτες που ήρθαν από τον πάγκο.
Πρώτα (77’) με τον Χόιλουντ και στη συνέχεια με τον Πάσαλιτς . Πριν (62΄) μέσω VAR ακυρώθηκε γκολ των γηπεδούχων με τον Αμπαντού για οφσάιντ. Ο Δημήτρης Νικολάου αγωνίστηκε με τη Σπέτσια σε όλη την διάρκεια του αγώνα και τιμωρήθηκε με κίτρινη κάρτα στο 83’.
- Αλλαγή ώρας έναρξης στο Μεξικό – Αγγλία λόγω… κεραυνών!
- «Σκάνδαλο στο Μουντιάλ»: Η κόκκινη κάρτα του Μπαλογκάν ακυρώθηκε μετά από τηλεφώνημα του Τραμπ στον Ινφαντίνο
- Βραζιλία-Νορβηγία 1-2: Ο Χάαλαντ σκόρπισε την Σελεσάο και οι «Βίκινγκ» έγραψαν ιστορία – Σούπερ βόμβα! (vid)
- Κριστιάνο Ρονάλντο: «Αυτό είναι το τελευταίο μου Παγκόσμιο Κύπελλο»
- Ο Νίλαντ απέκρουσε πέναλτι του Μπρούνο Γκιμαράες (vid)
- Έξαλλος ο Σπανούλης: «Στο επόμενο παράθυρο θα είναι όλοι εδώ»
- Παπανικολάου: «Ίσως είναι μια πάρα πολύ χρήσιμη σφαλιάρα…»
- LIVE: Βραζιλία – Νορβηγία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 06.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/by-xoce-McV40W0W3Nw-unsplash-315x220.jpg)




























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442