Από τον έναν θρύλο στον άλλον! Ο Λιονέλ Μέσι αποχαιρέτησε τον μεγάλο Πελέ που εδώ και μερικές ώρες δεν είναι πια εν ζωή.

Ο Αργεντίνος σούπερ σταρ, με μια απλή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram είπε το μεγάλο «αντίο» στον άνθρωπο που άφησε ανεξίτηλο το όνομά του στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Ο «πούλγκα» ανήρτησε μερικές φωτογραφίες του μαζί με τον Πελέ, συν μία άλλη από την σπουδαία καριέρα του και τις συνόδεψε γράφοντας: «Αναπαύσου εν ειρήνη».

Αξίζει να σημειωθεί ο Βραζιλιάνος θρύλος παρακολουθούσε τις προσπάθειες του Μέσι στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ μέσα από την τηλεόραση στο νοσοκομείο που νοσηλευόταν.

Δείτε την ανάρτηση του Μέσι:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Leo Messi (@leomessi)

«Έφυγε ο βασιλιάς του ποδοσφαίρου»

Τον θρύλο της εθνικής Βραζιλίας αποχαιρέτησε και ο συμπαίκτης του Μέσι στην Παρί σεν Ζερμέν, Κιλιάν Εμπαπέ.

Ο νέος αστέρας της εθνικής Γαλλίας -που με τις εμφανίσεις του στο πρόσφατο Μουντιάλ έκανε αρκετούς να τον συγκρίνουν με τον Πελέ- σημείωσε ότι «ο βασιλιάς του ποδοσφαίρου έφυγε».

Παράλληλα, τόνισε ότι «η κληρονομιά του δεν θα ξεχαστεί ποτέ. Αναπαύσου εν ειρήνη, Βασιλιά».

«Αναπαύσου εν ειρήνη βασιλιά Πελέ»

Την ώρα που η Bραζιλία και ολόκληρος ο πλανήτης του ποδοσφαίρου πενθούν το θάνατο του Πελέ, ο Κριστιάνο Ρονάλντο είπε το δικό του «αντίο» στον «αιώνιο βασιλιά».

Μέσα από τα social media ο «CR7» τόνισε πως υπήρξε έμπνευση για εκατομμύρια ανθρώπους.

«Τα βαθιά μου συλλυπητήρια σε όλη τη Βραζιλία, και ιδιαίτερα στην οικογένεια του Edson Arantes do Nascimento. Ένα απλό «αντίο» στον αιώνιο Βασιλιά Πελέ δεν θα είναι ποτέ αρκετό για να εκφράσει τον πόνο που όλος ο ποδοσφαιρικός κόσμος αγκαλιάζει αυτή τη στιγμή. Μια έμπνευση για τόσα εκατομμύρια, ένα σημείο αναφοράς χθες, σήμερα και για πάντα. Η αγάπη που πάντα μου έδειχνες ανταποδίδονταν σε κάθε στιγμή που μοιραζόμασταν ακόμα και από απόσταση. Δεν θα ξεχαστεί ποτέ και η μνήμη του θα μείνει για πάντα σε όλους εμάς τους λάτρεις του ποδοσφαίρου. Αναπαύσου εν ειρήνη βασιλιά Πελέ».