Θεσσαλονίκη: 4 ελαφρά τραυματίες σε κατάστημα εστίασης από επίθεση Ρομά
«Καζάνι που βράζει» η Θεσσαλονίκη
Τεταμένο παραμένει το κλίμα στη Θεσσαλονίκη μετά την είδηση για τον πυροβολισμό του 16χρονου Κώστα Φραγκούλη από αστυνομικό της ΔΙ.ΑΣ, ύστερα από καταδίωξη.
Το βράδυ της Τετάρτης, ομάδα Ρομά εισέβαλε, σε κατάστημα εστίασης στο Κορδελιό και μετά από λογομαχία επιτέθηκε στον ιδιοκτήτη και τρεις υπαλλήλους, τραυματίζοντάς τους ελαφρά.
- Διαβάστε επίσης: Μύθοι και πραγματικότητες για τους Ρομά: ο κύκλος της βίας
Τι συνέβη
Σύμφωνα με πληροφορίες, του MEGA, Ρομά κάλεσαν σε κατάστημα εστίασης στην περιοχή του Κορδελιού για να κλείσουν τραπέζι.
Όταν τους είπαν ότι δεν είχαν, απείλησαν το προσωπικό λέγοντας ότι θα τους επιτεθούν, όπως και έγινε λίγη ώρα αργότερα. Ομάδα ατόμων -πήγε από εκεί, έσπασε το μαγαζί και να ξυλοκόπησε τον ιδιοκτήτη και τρεις υπαλλήλους.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, στο κατάστημα εστίασης στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου, εισέβαλε ομάδα δεκαπέντε ατόμων.
Στο σημείο μετά την συμπλοκή, παρουσία κόσμου, έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το πλήρωμα του οποίου παρείχε τις πρώτες βοήθειες επί τόπου, καθώς οι τραυματισμοί δεν ήταν σοβαροί. Μέχρι να φτάσει η αστυνομία στο σημείο οι Ρομά είχαν εξαφανιστεί δίχως να γίνει κάποια σύλληψη.
- Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο Γιώργος Τσαγκαράκης
- ΚΚΕ για Φλωρίδη και Άρειο Πάγο: Αποδέχονται την de facto μετατροπή της δίκης σε «κεκλεισμένων των θυρών»
- ΣΥΡΙΖΑ: Άρρηκτα συνδεδεμένο με το «μηχανισμό» του Μεγάρου Μαξίμου το σκάνδαλο των υποκλοπών
- Άρης: Με τα αδέλφια Αντετοκούνμπο και τον θρύλο της Γιουνάιτεντ Ρίο Φέρντιναντ ο Ρίτσαρντ Σιάο
- Ο Γιώργος Μαργώνης αναλαμβάνει Αντιπρόεδρος Ευρώπης της Philip Morris International με ευθύνη τη Νοτιοανατολική Ευρώπη
- Με φωτοβολταϊκά και αντλίες θερμότητας απαντά η Βρετανία στην ενεργειακή κρίση


