
Κακιά Σκάλα: Εισαγγελική παρέμβαση μετά την κατολίσθηση
Παρέμβαση του προϊσταμένου της Εισαγγελίας πρωτοδικών Αθηνών για την Κακιά Σκάλα.
Την παρέμβαση του προϊσταμένου της Εισαγγελίας πρωτοδικών Αθηνών Αντωνίου Ελευθεριάνου προκάλεσε το κλείσιμο της εθνικής οδού Αθηνών – Κορίνθου λόγω της πρόσφατης πτώσης βράχων.
Ο κ. Ελευθεριάνος έδωσε παραγγελία να διενεργηθεί προκαταρκτική εξέταση στο πλαίσιο της οποίας θα διερευνηθεί εάν έχει τελεστεί το αδίκημα της επικίνδυνης παρέμβασης στην οδική συγκοινωνία.
- Διαβάστε επίσης: Λέκκας για Κακιά Σκάλα: Υπάρχει αυξημένη επικινδυνότητα στην περιοχή
Τι θα ελεγχθεί
Και συγκεκριμένα θα ελεγχθεί, μεταξύ άλλων, γιατί το ανάχωμα που είχε κατασκευαστεί αποδείχτηκε ανεπαρκές, αν είχε κατασκευαστεί με ατέλειες από την αρχή καθώς κι αν υπήρχε υποχρέωση να συντηρείται αυτό.
Στο τέλος της έρευνας ο εισαγγελέας αν προκύπτουν ποινικές ευθύνες θα προχωρήσει στην άσκηση ποινικής δίωξης.
- Με «δεδηλωμένη υποδίκων» και κύριο επιχείρημα δεν έχετε εναλλακτική κάνεις τη Δημοκρατία να μοιάζει φυλακή
- Θεσσαλονίκη: Νεκρός 58χρονος που έπεσε σε χαράδρα 40 μέτρων στο Αγγελοχώρι
- O Ομπράντοβιτς για το πότε θα επιστρέψει στους πάγκους – Τι είπε για τον Παναθηναϊκό
- Κίνηση: Κυκλοφοριακό χάος στον Κηφισό – Πού αλλού υπάρχουν προβλήματα
- Ανοίγει η πλατφόρμα για το Fuel Pass – Η διαδικασία, οι δικαιούχοι και τα ποσά
- Μια συναυλία «ζέσταμα» για όλα όσα πρόκειται να ζήσουμε στo Φ Hill Sessions





