Κακιά Σκάλα: Εισαγγελική παρέμβαση μετά την κατολίσθηση
Παρέμβαση του προϊσταμένου της Εισαγγελίας πρωτοδικών Αθηνών για την Κακιά Σκάλα.
Την παρέμβαση του προϊσταμένου της Εισαγγελίας πρωτοδικών Αθηνών Αντωνίου Ελευθεριάνου προκάλεσε το κλείσιμο της εθνικής οδού Αθηνών – Κορίνθου λόγω της πρόσφατης πτώσης βράχων.
Ο κ. Ελευθεριάνος έδωσε παραγγελία να διενεργηθεί προκαταρκτική εξέταση στο πλαίσιο της οποίας θα διερευνηθεί εάν έχει τελεστεί το αδίκημα της επικίνδυνης παρέμβασης στην οδική συγκοινωνία.
- Διαβάστε επίσης: Λέκκας για Κακιά Σκάλα: Υπάρχει αυξημένη επικινδυνότητα στην περιοχή
Τι θα ελεγχθεί
Και συγκεκριμένα θα ελεγχθεί, μεταξύ άλλων, γιατί το ανάχωμα που είχε κατασκευαστεί αποδείχτηκε ανεπαρκές, αν είχε κατασκευαστεί με ατέλειες από την αρχή καθώς κι αν υπήρχε υποχρέωση να συντηρείται αυτό.
Στο τέλος της έρευνας ο εισαγγελέας αν προκύπτουν ποινικές ευθύνες θα προχωρήσει στην άσκηση ποινικής δίωξης.
- ΕΛΣΤΑΤ: Το 0,5% των επιχειρήσεων ελέγχει το 44% του τζίρου – Σε ρόλο κλειδί οι ελληνικές πολυεθνικές
- Όταν ο Άστον Κούτσερ κατέθεσε στη δίκη ενός serial killer – Είχε βγει ραντεβού με ένα από τα θύματά του
- Angi: Σκηνοθέτησε τη δολοφονία της φίλης της με σπέρμα από οίκο ανοχής – Η υπόθεση που έγινε σειρά στο Netflix
- Παγκόσμια οικονομία: Ανθεκτικότητα ή αναστάτωση; – Προβλέψεις για τις μεγαλύτερες αγορές το 2026
- Tροχαίο με καραμπόλα 4 οχημάτων στη λεωφόρο Κηφισού – Πού σημειώνονται καθυστερήσεις
- LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός





