
Χριστίνα Κολέτσα: «Tα βράδια μέναμε τελείως μόνες μας εκεί, ήταν συγκλονιστικό»
Τι συνέβη;
Με αφορμή τις εμφανίσεις μαζί με τον Χρήστο Ζώτο, η Χριστίνα Κολέτσα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day το πρωινό της Πέμπτης στον Alpha.
Μάλιστα, η εντυπωσιακή τραγουδίστρια αποκάλυψε πως δέχεται επίμονο φλερτ στα social media αλλά όχι στην πραγματική ζωή!
- Διαβάστε επίσης: «Κατέρρευσε» η Χριστίνα Κολέτσα – «Δεν μας σέβονται…»
Πιο συγκεκριμένα, η Χριστίνα Κολέτσα σημείωσε χαρακτηριστικά πως «στα social media με φλερτάρουν, πολλές φορές και απροκάλυπτα και μερικές φορές και χυδαία! Μερικές φορές και γλυκά αλλά συνήθως δεν απαντώ. Από κοντά, όμως, δεν με φλερτάρουν. Όχι».
«Αυτό που δεν βλέπατε εσείς αλλά έπρεπε να το διαχειριστούμε εμείς με την Μαρία στο Asia Express ήταν πως τα βράδια ήμασταν ολομόναχες στα σπίτια των locals. Σε ένα ξένο σπίτι να κοιμάσαι και να είσαι με το ένα μάτι ανοιχτό, αυτό ήταν πάρα πολύ έντονο πράγμα το οποίο δεν μπορεί να φανεί τηλεοπτικά. Αλλά τα βράδια πραγματικά που μέναμε τελείως μόνες μας εκεί ήταν συγκλονιστικό» πρόσθεσε η Χριστίνα Κολέτσα στην πρωινή εκπομπή της Σταματίνα Τσιμτσιλή στον Alpha.
Δείτε όσα είπε
- ΗΠΑ: 16χρονος βίασε και έπνιξε την 18χρονη θετή αδελφή του
- Η γη της ελιάς: Μυστικά και προδοσίες ανατρέπουν τις ισορροπίες
- Τότεναμ: Βουτιά στο κενό…
- «Αγροδιατροφική καταστροφή» – Οι αυξήσεις στα τρόφιμα λόγω Ορμούζ θα διαρκέσουν χρόνια, προειδοποιεί ο ΟΗΕ
- Επιστημονική παρέμβαση στο Δήμο Παγγαίου για την πρόληψη φυσικών κινδύνων
- Θάνατος Μαραντόνα: Ξεκινά ξανά η δίκη, ένα χρόνο μετά





