
Συγκινητικό μήνυμα Κορτώ για την τεκνοθεσία – «Το κράτος δεν θα μου ‘δινε ποτέ θετό παιδί»
Ο συγγραφέας πήρε θέση μετά τις καταγγελίες για την Κιβωτό του Κόσμου
Με αφορμή τις αποκαλύψεις που έχουν έρθει τις τελευταίες μέρες στην δημοσιότητα για κακοποίηση παιδιών στην Κιβωτό του Κόσμου ο Αύγουστος Κορτώ έκανε μια συγκινητική ανάρτηση.
Ο συγγραφέας, που έχει μιλήσει πολλές φορές, για τα ψυχική νόσο από την οποία πάσχει, μίλησε ανοιχτά για το θέμα της τεκνοθεσίας.
Διαβάστε επίσης: Αύγουστος Κορτώ: Φιλάει δημόσια τον σύντροφό του – Δεν προκαλεί, δεν απειλεί, το φιλί είναι φιλί
Παιδιά που βρίσκονται σε ιδρύματα και σε δομές που όπως φαίνεται, λειτουργούσαν χωρίς έλεγχο μένουν για χρόνια εκτός της οικογενειακής θαλπωρής.
Όπως πολύ σωστά επισημαίνει ο Κορτώ αυτά τα παιδιά θα μπορούσαν να δεχτούν την αγάπη από κοινωνικές ομάδες που είναι αποκλεισμένες αυτή τη στιγμή από την υιοθεσία.
Δείτε την ανάρτηση
- Fuel Pass: Συνεχίζονται τα εμπόδια στις αιτήσεις
- Ντρου Μπάριμορ: Γιατί αποφεύγει να φορά στενά ρούχα;
- Ρόμα σε κρίση: 111,5 εκατ. ευρώ χωρίς αντίκρισμα
- ΕΦΕΤ: Τι να προσέξετε σε αρνί, κοκορέτσι και αυγά – Αναλυτικές οδηγίες
- Συνελήφθησαν δύο αστυνομικοί μετά από άγριο καυγά μεταξύ τους εν ώρα υπηρεσίας στην περιοχή της Ακρόπολης
- Ηνωμένο Βασίλειο: Απαγόρευσαν την είσοδο στον Κάνιε Γουέστ





