Η Βέρντερ Βρέμης συνέχισε τα θετικά αποτελέσματα και νίκησε και τη Σάλκε με 2-1 στην έδρα της, ανεβαίνοντας έτσι στην 7η θέση της βαθμολογίας της Bundesliga. Παρέμεινε στην τελευταία θέση η κάκιστη Σάλκε, που μετράει επτά συνεχόμενες ήττες.

Μόλις στο 20 λεπτό οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με τον Μπούλτερ, αλλά ο γκολκίπερ της Βέρντερ, ο Παβλένκα, είχε απάντηση. Τελικά στο 15′ ο Άλεξ Κραλ βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα αλλά μετά από παρέμβαση του VAR, το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Διαβάστε επίσης: Λαύριο – ΑΕΚ 67-84: «Καθάρισε» στην τέταρτη περίοδο η Ένωση

Η Σάλκε έχασε κι άλλες ευκαιρίες, ωστόσο εν μπόρεσε να βρει το γκολ και η μπάλα την τιμώρησε. Στο 30′ ο Βάιζερ μπήκε στην περιοχή, την κατάλληλη στιγμή γύρισε την μπάλα, στο σημείο που βρισκόταν ο Φούλκρουγκ και, εκείνος, πλάσαρε για το 1-0.

Στο δεύτερο μέρος ο Τερόντε απείλησε για τη Σάλκε, με εξαιρετικό γυριστό, με τον Παβλένκα να αποκρούει εντυπωσιακά. Στο 76ο λεπτό και πάλι ο Βάιζερ ήταν εκείνος που βρήκε τον Μάρβιν Ντουκς, εκείνος τσίμπησε την μπάλα, περνώντας την πάνω από τον τερματοφύλακα της Σάλκε και έκανε το 2-0. Το μόνο που κατάφερε η Σάλκε ήταν να μειώσει με κεφαλιά του Ντρέξλερ στο 89′, στο τελικό 2-1.

ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ: Παβλένκα, Πίπερ, Βελίκοβιτς, Σταρκ, Βάιζερ, Σμιντ, Γκρουέβ (67′ Γκρος), Μπίτενκουρτ (76′ Στάγκε), Φριντλ (68′ Γιουνγκ), Φούλκρουγκ (60′ Μπουρκ), Ντουκς.

ΣΑΛΚΕ: Σβόλοφ, Μπρούνερ, Ματριτσιάνι, Γιοσίντα, Μορ, Κραλ, Κράους (77′ Ντρέξλερ), Κάραμαν, Μολέτ (85′ Πόλτερ), Μπούλτερ (64′ Λάρσον), Τερόντε.