
Παναθηναϊκός: Πάει για ντεμπούτο κόντρα στην Παρτίζαν ο Μπέικον
Όπως όλα δείχνουν το ντεμπούτο του Ντουέιν Μπέικον με τη φανέλα του Παναθηναϊκού αναμένεται να γίνει απέναντι στην Παρτίζαν Βελιγραδίου.
Ο Ντουέιν Μπέικον προετοιμάζεται για την πρώτη του εμφάνιση ως παίκτης του Παναθηναϊκού, με τον Ντέγιαν Ράντονιτς να περιμένει πολλά από εκείνον στο αγωνιστικό κομμάτι.
Ωστόσο, το ντεμπούτο του Αμερικανού δεν αναμένεται να γίνει απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου για την Basket League, αλλά φαίνεται πως πηγαίνει για το ματς της Euroleague με αντίπαλο την Παρτίζαν Βελιγραδίου του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.
Διαβάστε επίσης: ΝΒΑ: Θέλει να εφαρμόσει σκληρό salary cap
Ο λόγος είναι πως δεν είναι πλήρως έτοιμος, αφού έχει πραγματοποιήσει μόλις δύο προπονήσεις με τα πράσινα, ενώ και η διαδικασία για να δηλωθεί ως ξένος στο πρωτάθλημα είναι χρονοβόρα, με συνέπεια να παρατείνεται και η πρώτη του εμφάνιση.
Έτσι λοιπόν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού στοχεύουν να είναι έτοιμος για τον αγώνα με τους Σέρβους, όπου θα πάρει ορισμένα λεπτά συμμετοχής για να μπει σιγά-σιγά στο κλίμα της ομάδα και να βρει ρυθμό.
- O Δήμος Πειραιά ανέδειξε την αρχιτεκτονική του ταυτότητα
- Σερβικά ΜΜΕ: «Τελειώνει από τη Ραντνίτσκι Νις ο Λεμονής»
- Πανελλαδικές 2026: Πότε ξεκινούν για ΓΕΛ και ΕΠΑΛ – Το αναλυτικό πρόγραμμα
- Πόλεμος για τη Guernica – Πολιτική κόντρα Μαδρίτης και Βάσκων για το αριστούργημα του Πικάσο
- Κωνσταντινούπολη: Ένας νεκρός και 4 τραυματίες στο προξενείο του Ισραήλ – Τι γνωρίζουμε για τους δράστες
- Θανάσης Πετσάλης-Διομήδης: Ο Μακρυγιάννης δεν είναι γλώσσα, είναι ύφος



