
Φθιώτιδα: Νεκρός 38χρονος – Το αυτοκίνητο που οδηγούσε έπεσε από γέφυρα
Αγροτικό αυτοκίνητο έπεσε από γέφυρα στη Φθιώτιδα και συγκεκριμένα στο 37ο χλμ της εθνικής οδού Λαμίας – Καρπενησίου.
Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε σήμερα το πρωί στη Φθιώτιδα, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας 38χρονος.
Συγκεκριμένα, γυρω στις 7 το πρωί στο 37ο χλμ της εθνικής οδού Λαμίας – Καρπενησίου, λίγο μετά τη διασταύρωση Παλαιοβράχας και πριν τη Βίτωλη, ένα 4Χ4 ΙΧΦ που οδηγούσε 38χρονος, εξετράπη της πορείας του και αφού προσέκρουσε στις προστατευτικές μπάρες του γεφυριού που υπάρχει στο σημείο, βρέθηκε στο κενό πέφτοντας από μεγάλο ύψος.
- Διαβάστε επίσης: Αδιανόητο τροχαίο στην Εθνική: Του έφυγε μπουλόνι ενώ άλλαζε λάστιχο, πήγε να το πιάσει και τον παρέσυραν
Χωρίς αισθήσεις απεγκλωβίστηκε άνδρας από Ι.Χ.Ε. όχημα, έπειτα από #τροχαίο, επί της Π.Ε.Ο. Λαμίας – Καρπενησίου, στη Βίτολη #Φθιώτιδα. Επιχείρησαν 9 #πυροσβέστες με 4 οχήματα.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) October 25, 2022
Δυστυχώς η πτώση απέβη μοιραία για τον νέο άνδρα, που απεγκλωβίστηκε νεκρός από πυροσβέστες της 7ης ΕΜΑΚ και της ΠΥ Μακρακώμης που έφτασαν γρήγορα στο σημείο.
Ο 38χρονος φέρεται να γύριζε σπίτι του στον Άγιο Γεώργιο και κάτω από συνθήκες που διερευνά το ΑΤ Σπερχειάδας, βρέθηκε εκτός δρόμου.
Ήταν γιος πυροσβέστη που είχε σκοτωθεί
Σύμφωνα με το LamiaReport, πρόκειται για ένα από τα πέντε παιδιά του Εποχικού Πυροσβέστη Σύρου Δημόπουλου, που έχασε τη ζωή του σε ηλικία 45 ετών στις 28 Ιουνίου του 2001 κατά τη διάρκεια πλήρωσης δεξαμενής καυσίμων πυροσβεστικού οχήματος στην Π.Υ. Μακρακώμης, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.
Ο αδελφός του δουλεύει κι εκείνος στην Π.Υ. Μακρακώμης και ήταν από τους πρώτους που πληροφορήθηκε το τραγικό συμβάν.
Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του τροχαίου δυστυχήματος, διενεργεί το ΑΤ Σπερχειάδας.
- Θεσσαλονίκη: Ελεύθεροι υπό όρους οι εφοριακοί που κατηγορούνται για «φακελάκια» – Τι είπαν στις απολογίες τους
- Ανακωχή: «Φιλάω το χέρι του Αχιλλέα, φονιά του γιου μου»
- Στον κόσμο του «6-7»: Τι σημαίνει το meme που λατρεύει η Gen Alpha και δεν καταλαβαίνουν οι γονείς
- ΠΑΣΟΚ: Ανέξοδες μαγκιές του Γεωργιάδη, να παρέμβει άμεσα ο εισαγγελέας για τις δηλώσεις περί ρουσφετιών
- Τα συλλυπητήρια της ΚΑΕ Ολυμπιακός για τον Ντούσκο Βουγιόσεβιτς
- «Όσο η δικογραφία για τις υποκλοπές κάνει βόλτες, παραγράφονται αξιόποινες πράξεις», προειδοποιεί ο Χρ. Κακλαμάνης


