
Σύλληψη δύο 17χρονων και των γονέων τους μετά από ομαδική επίθεση σε 17χρονη
Οι γονείς τους συνελήφθησαν για παρεμέληση εποπτείας ανηλίκου.
Σε δύο συλλήψεις προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία μετά από επίθεση εναντίον ανήλικης έξω από σχολείο στην Κυψέλη.
Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, συνελήφθησαν δύο 17χρονοι, που κατηγορούνται κατά περίπτωση για απλή σωματική βλάβη και απειλή.
Ειδικότερα, σε διαπληκτισμό με μια 17χρονη οι κατηγορούμενοι, από κοινού με ομάδα περίπου 40 ατόμων, της επιτέθηκαν και την τραυμάτισαν ελαφρά, ενώ επιτέθηκαν και σε δύο άντρες, 19 και 50 ετών, που προσπάθησαν να σταματήσουν τη συμπλοκή.
Στο Τμήμα Ασφαλείας Κυψέλης, που επιλήφθηκε προανακριτικά της υπόθεσης, οδηγήθηκαν και οι γονείς των κατηγορούμενων ανηλίκων για την παραμέληση της εποπτείας τους.
Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.
- Μια αμήχανη κυβέρνηση καταφεύγει σε φτηνά τεχνάσματα για να αποσπάσει την προσοχή της κοινής γνώμης
- Ο Λίβανος ζητεί να παραταθεί η κατάπαυση του πυρός στις συνομιλίες με το Ισραήλ στις ΗΠΑ
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (23/4): Πού θα δείτε Παναθηναϊκός-ΖΑΟΝ στο βόλεϊ και το ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ στο χάντμπολ
- Κίνηση στους δρόμους: Στο «κόκκινο» στην Αττική – Επιδεινώνει την κατάσταση η βροχή
- Πτωτικά κινείται ο χρυσός λόγω της ανόδου των τιμών του πετρελαίου
- Κοινοβουλευτική Ομάδα ΝΔ: Η οργή παραμένει, πάρα το «μάζεμα» των διαφοροποιήσεων





