
Φαίη Σκορδά: «Ήρθες εδώ να μου πεις…» – Χαμός στον αέρα της εκπομπής της
Τι έγινε;
Στο «Πρωινό μας» βρέθηκε καλεσμένος ο Γιώργος Θεοφάνους, ο οποίος παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην Φαίη Σκορδά. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στα νούμερα τηλεθέασης, καθώς και το άγχος του με αυτά.
Ο συνθέτης και παρουσιαστής της εκπομπής «Ένα τραγούδι ακόμα» αναφέρθηκε στο άγχος που έχει με την τηλεθέαση.
- Διαβάστε επίσης: Η αμηχανία της Φαίης Σκορδά όταν την ρώτησαν για Γιώργο Λιάγκα και Δούκισσα Νομικού
«Οι εκπομπές μου ξεκίνησαν πολύ δύσκολα. Κάναμε δύο εκπομπές για τη Σμύρνη δεν μας είδε αρκετός κόσμος. Έπαθα λίγο πανικό. Κάνουμε ότι θέλουμε, αλλά πρέπει να κοιτάμε, αν με κοιτάει ο κόσμος» είπε.
Τότε, η Φαίη Σκορδά είπε: «Ήρθες σε εμένα να μου πεις για τα νούμερα; Μην μου το κάνεις αυτό. Πες κάτι άλλο! Πάντα αγχώνομαι. Είμαι εκτός πραγματικότητας; Σαφώς και τα κοιτάζω, σαφώς και με απασχολούν. Το κάνω όλα τα χρόνια. Όποιος δεν το κάνει, δεν είναι επαγγελματίας. Είναι ο οδηγός, αλλά από την άλλη χρειάζεται μια ψυχραιμία».
Δείτε όσα είπε
- Πάμε μια βόλτα;: Η Ελένη Ράντου μας «ταξιδεύει» στη ζωή της
- LIVE: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Νότιγχαμ Φόρεστ
- «Κάναμε τα πάντα για αυτήν την οικογένεια – Αφαντες οι κοινωνικές υπηρεσίες – Τι λέει στο in η μητέρα συμμαθητή των παιδιών που ζούσαν στη «τρώγλη»
- Χωρίς Ναν, Φαρίντ και Καλαϊτζάκη ο Παναθηναϊκός στη Μύκονο
- Επίθεση με drone προκάλεσε πυρκαγιά σε πυρηνικό εργοστάσιο στο Άμπου Ντάμπι
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [17.05 – 23.05.2026]

