Ο μέσος της Λίβερπουλ και της εθνικής Βραζιλίας Αρτούρ Μέλο έκανε γνωστό ότι θα χάσει την τελική φάση του Μουντιάλ, η οποία αρχίζει στις 20 Νοεμβρίου στο Κατάρ.
Ο 26χρονος άσος ανακοίνωσε μέσω Instagram ότι θα χρειαστεί χρόνος για να ξεπεράσει τον τραυματισμό που υπέστη στην προπόνηση της Δευτέρας.
«Δυστυχώς, όπως ξέρετε, ένας ατυχής τραυματισμός στον αριστερό μηρό μου θα με κρατήσει εκτός δράσης για λίγο καιρό» έγραψε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε:
«Έρχεται σε μια στιγμή που, ύστερα από τεράστια προσπάθεια και πολύ σκληρή δουλειά, ήμουν έτοιμος να καθιερωθώ στη νέα ομάδα μου και αποφασισμένος να παλέψω για το όνειρό μου να αγωνιστώ στο Παγκόσμιο Κύπελλο».
Ο Αρτούρ Ενρίκε Ράμος ντε Ολιβέιρα Μέλο, όπως είναι το πλήρες όνομα του παίκτη, έχει αγωνιστεί σε 22 παιχνίδια με την εθνική Βραζιλίας, στην οποία έκανε ντεμπούτο το 2018, ενώ εντάχθηκε το καλοκαίρι στο δυναμικό της Λίβερπουλ, με τη μορφή του δανεισμού από τη Γιουβέντους.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Με μία από τις πιο δυνατές ομάδες των τελευταίων ετών ετοιμάζεται να αγωνιστεί το Σάββατο (21/2) η ελληνική ομάδα στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου.
Με ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ενημερώνει τους φιλάθλους που θα βρεθούν στο γήπεδο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.