Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ρέιντζερς – Λίβερπουλ 1-7: Σαρωτικοί οι Reds, ισοπέδωσαν τους Σκωτσέζους

Ρέιντζερς – Λίβερπουλ 1-7: Σαρωτικοί οι Reds, ισοπέδωσαν τους Σκωτσέζους

Οι Reds βρέθηκαν πίσω στο σκορ στην Γλασκώβη, αλλά στη συνέχεια ισοπέδωσαν τη Ρέιντζερς και επικράτησαν με 7-1 – Χατ τρικ ο Σαλάχ, δύο γκολ ο Φιρμίνο, ασίστ ο Τσιμίκας.

Ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της στη φετινή σεζόν έκανε η Λίβερπουλ στο «Άιμπροξ», με τους Reds να ισοπεδώνουν τη Ρέιντζερς με 7-1, για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Οι γηπεδούχοι έκαναν το… λάθος να προηγηθούν στο 17’ και το πλήρωσαν ακριβά, με τους φιλοξενούμενους στη συνέχεια να κυριαρχούν στον αγωνιστικό χώρο και να ισοπεδώνουν τους Σκωτσέζους, πετυχαίνοντας έξι γκολ στο δεύτερο ημίχρονο!

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους Reds ο Σαλάχ, που μπήκε ως αλλαγή στο 68’ και μέσα σε πέντε λεπτά πέτυχε χατ-τρικ (76’, 80’, 81’), με τον Φιρμίνο να πετυχαίνει άλλα δύο γκολ (24’, 55’).

Ο Κώστας Τσιμίκας ξεκίνησε βασικός και μάλιστα είχε την ασίστ στο 1-1. Από ένα γκολ πέτυχαν επίσης οι Νούνες (66’) και Ελιοτ (87’). Αυτή ήταν η 3η νίκη των Reds στον όμιλο, με την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ να έχει 9 βαθμούς και να βρίσκεται στη δεύτερη θέση πίσω από τη Νάπολι (12β.), ενώ ο Αγιαξ είναι στην τρίτη θέση με 3 βαθμούς και η Ρέιντζερς στην τελευταία, χωρίς πόντο.

Ασίστ ο Τσιμίκας

Οι Σκωτσέζοι μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και προηγήθηκαν στο 17’ με τον Αρφιλντ, αλλά οι Reds απάντησαν επτά λεπτά αργότερα με τον Φιρμίνο. Ο Κώστας Τσιμίκας εκτέλεσε το κόρνερ που είχαν κερδίσει οι φιλοξενούμενοι και ο Βραζιλιάνος με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1, το οποίο παρέμεινε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος η Λίβερπουλ ήταν σαρωτική. Στο 55’ ο Φιρμίνιο με το δεύτερο προσωπικό του γκολ έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του Κλοπ, με τον Νούνιες στο 66’ να κάνει το 3-1 για τους Reds.

Εγραψε ιστορία ο Σαλάχ, 7άρα η Λίβερπουλ

Στο 68’ μπήκε στο παιχνίδι ο Σαλάχ και ανέλαβε αμέσως δράση. Στο 76’ με διαγώνιο σουτ έκανε το 4-1 για τη Λίβερπουλ και στο 80’ σκόραρε για δεύτερη φορά, κάνοντας το 5-1. Ένα λεπτό αργότερα έστειλε ξανά την μπάλα στα δίχτυα της Ρέιντζερς για το 6-1, πετυχαίνοντας ένα ιστορικό χατ-τρικ.

Ο Αφρικανός σούπερ σταρ πέτυχε τρία γκολ σε 5 λεπτά και σημείωσε το πιο γρήγορο χατ-τρικ στην ιστορία του Champions League! Το τελικό 7-1 για τη Λίβερπουλ διαμόρφωσε ο Έλιοτ στο 87’, με τους Reds να ισοπεδώνουν τους Σκωτσέζους, μέσα στο Άιμπροξ!

ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ: ΜακΓκρέγκορ, Ταβερνιέ, Γκόλντσον (46’ Κινγκ), Τζακ, Κεντ, Λούντστραμ, Μπάρισιτς, Σακαλά (75’ Ματόντο), Άρφιλντ, Ντέιβις (60’ Τζακ), Τσόλακ (76’ Μορέλος).

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Άλισον, Φαν Ντάικ, Γκόμες, Τσιμίκας (68’ Ρόμπερτσον), Κονατέ, Φαμπίνιο, Χέντερσον (67’ Τιάγκο), Καρβάλιο, Έλιοτ, Φιρμίνο (72’ Ζότα), Νούνιες (68’ Σαλάχ).

Τα αποτελέσματα

Νάπολι-Άγιαξ 3-1
Ρέιντζερς-Λίβερπουλ 1-7

Η βαθμολογία
1.Νάπολι 12
2.Λίβερπουλ 9
3.Άγιαξ 3
4.Ρέιντζερς 0

Sports in

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών πριν το Τζένοα – Κάλιαρι (vid)

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται να ταράξει την Ιταλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024